Главният прокурор разкри в кой арест е в момента Васил Божков"Няма как да ни слуша в момента Божков, защото се намира в арестантските помещения на ОАЕ. Това, че се разхожда свободен в хотел, е част от хибридните атаки срещу прокуратурата." Това заяви главният прокурор Иван Гешев по повод обвиненията срещу бизнесмена Васил Божков в ефира на БНР.

„За обвиняемия Божков сме направили всичко възможно в момента, в който сме имали доказателства. Това, че той се намира в ОАЕ, ще направим всичко възможно да си го приберем“, коментира обвинител номер 1 и допълни: "Така стана и с Арабаджиеви, Баневи, Желязков". 

"7 са повдигнатите обвинения на Васил Божков засега", уточни той.

"Истината е, че много хора са били на хранилка. Още по-трудно е да го докажеш в България. Ако тук ти трябват 100 единици доказателства, в Испания ти трябва 1", каза още Гешев.

По думите му твърденията за Цветан Василев са пропаганда. „Това, че сръбската държава не си изпълнява задълженията, ние ли сме виновни?", попита Гешев и допълни: „Какво сме виновни ние, че безпрецедентно 6 години няма решение. Това означава, само едно, че зад него стоят сериозни сили в Сърбия“, заяви Гешев.Източник: Марица

Следваща статия:
БРАВО: Баба Нели е тираджия №1 в Централна България

Коментари

Видео на деня

горе