Родилка пусна снимка от родилната зала, а под снимката заваляха стотици коментариСнимката, която млада майка пусна в социалните мрежи се превърна в истински хит, а хората я споделяха и коментираха с хиляди. 

Снимката е доста забавна, като се има предвид позата на съпруга на родилката. На самия него явно едва ли му е било до смях точно в този момент, но все пак си е забавно, а явно и на асистентите в залата също им е забавно. 

На снимката е запечатана жена, която лежи на болнично легло с широка усмивка на лицето.

По всичко изглежда, че случилото се в залата е дошло прекалено много на таткото, защото на заден план се вижда как лежи на пода, най-вероятно в безсъзнание.

Мъжът е заобиколен от медицински персонал, който очевидно не е планирал, че ще се наложи да помага и на някой друг, пише Mirror.

Най-вероятно жената е раждала с цезарово сечение и всичко е минало добре, защото сияе от щастие. И определено се забавлява от драматичната реакция на половинката си. 

Ситуацията е изключително забавна и интернет потребителите са напълно съгласни с това. 

"Задължително покажете тази снимка на детето, когато порасне", предлага един.  

"Смея се като идиот. Именно затова раждат жените. Ние сме по-силни", добавя млада дама. 

"Бедният! Изглежда, че не е подозирал защо са го завели там", пише със съжаление трети. 

"Спрете! Не мога повече! Смея се със сълзи".

Тази снимка трябва да бъде като предупреждение за всички бременни жени, които планират половинката им да присъства на раждането. Защото е напълно възможно бъдещите татковци да не издържат на стреса в родилната зала. Източник: За Жената

Следваща статия:
Утре е важен ден-Жените спазват строги забрани и правят ритуал за здраве на дома-Любими именици празнуват

Коментари

Видео на деня

горе