Панталонът, който всяка жена трябва да има в гардероба си през 2020 (снимки)



Гардеробът на модерната дама трябва да включва разнообразни неща, като се започне от сезонните новости и завършва с делови, празнични и ежедневни дрехи. През 2020 г. един от най-модерните компоненти на всеки женски гардероб ще бъде панталона.

За да отговорим на въпроса кои панталони за жени са най-модерните през тази година, ще разгледаме подробно тенденциите, които правят този или онзи модел актуални, както и стиловете, на които си струва да се обърне внимание, за да бъдете стилни и привлекателни.





Днес редакторите ни ще говорят за основните модни тенденции през 2020.

Опции за всички поводи!





През 2020 г. доминират широките, свободни панталони от леки тъкани. Не бива да се страхувате от подобен вариант, защото той не само ще бъде един от най-модерните през новия сезон, но и ще ви позволи да създадете красива женствена и елегантна визия, подходяща както за ежедневието, така и за почивните дни.

Панталоните 7/8 през 2020 г. също ще продължат да бъдат актуални.





Ръбовете на панталоните са модерен знак за бизнес стил. Въпреки това, през 2020 г. в такива панталони можете не само да се появите на работа, но и да се покажете на празнични събития, променяйки сдържания образ на интелигентен поради аксесоарите и горната част.





Разкрояващите се панталони също ще бъдат модерни през 2020 година. Дълго, този модел пада под глезените, което ви позволява да създадете женствен и елегантен вид. Клошът са наистина универсални, тъй като се комбинират с всякакъв вид обувки и са подходящи за създаване на голямо разнообразие от визии

Чиносът са кръстоска между дънки и класически офис панталони. Те съчетават сдържаност с комфорт и женственост с лека небрежност.

Чиносът може да се разпознае по дължината им; те трябва да са над глезена или да докосват долния ръб на подбедрицата.





В тенденция са различни варианти накомбинация. Панталонът може да започне от кръста и да стига до глезеноте или пък коляното. За вечерен външен вид можете да заложите на черен панталон

През пролетно-летния сезон обърнете внимание на панталоните с флорален мотив . Те изглеждат неустоими, защото тенденцията за женственост е повече от реализирана в тези модели панталони.

Карето и райето все още са на мода. Дори и най-взискателните дами ще намерят модел по свой вкус!





РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

Въпреки факта, че много критики бяха насочени към модата от средата на 20 век, някои неща започнаха да стават популярни отново. Предлагам да разбера какви неща от времето на нашите майки и баби се върнаха на мода!

Всяка година модните икони любезно си спомнят за Марлен Дитрих, Ив Сен Лоран и Коко Шанел, благодарение на които панталоните твърдо заеха гордо място в женския гардероб. Може би панталоните са един от най-удобните и стилни дрехи от гардероба.

Какво можете да кажете за това, което дизайнерите са ни подготвили тази година? Ще носите ли тези модели?


Четете още:

🔴 Култово ВИДЕО! Пловдивски депутат заспива по време на работа

🔴 Свещ за покойник погуби двама

🔴 Джинджифилова вода - за нея тлъстинките по талията и бедрата са детска игра. Елиминира ги без остатък и се чувстваш бомба!





Източник: За Жената





Коментари

горе