Австрия връща български шофьори обратно в ГерманияАвстрия е затворила в 5 часа сутринта сухопътната си граница за българи и румънци с леки коли, те биват връщани обратно в Германия, по данни на посолството ни във Виена, предава БНР.

Унгарските граничари пропускат товарни автомобили, а леките преминават през нощта.

От Румъния към Унгария леките автомобили минават за около 40 минути, забавен е товарният трафик отнема повече време, съобщи МВнР.

Граничния пункт „Гюешево“ към Северна Македония пропуска пътници и леки автомобили само за евакуация. Пропускат се и товарни автомобили, превозващи стоки.

Правителството на Испания предупреждава, че най-късно до 26 март на цялата територия на страната ще бъдат затворени всички хотели и туристически места за пренощуване.

Прибирането от Нидерландия у нас е с ограничени полети, леките автомобили са  затруднени  поради въведените гранични рестрикции от съседни държави с  изключения за товарните превози.

По подобие на декларациите попълвани на летище „София“ и в Белгия е въведена Карта за локализация на пътници. Летището "Шарлероа" ще затвори от 23 март до 5 април.

Някои европейски авиокомпании все още поддържат полети до основни американски летища.Източник: dunavmost

Следваща статия:
Пациент в "Софиямед": Нямам вирус,но не ме пускат да се простя с жена си

Коментари

Видео на деня

горе