Жестоко мутренско меле в Петричко



Зверски бой в петричкото село Първомай завърши с тежко пострадал млад мъж, когото всички в селото и околността познават с прякора Матрицата. В ареста са баща и син Леонид и Николай Стоянови, пребили жестоко Матрицата с метални пръти и боксове пише struma.com.

Инцидентът станал около 03.00 часа, в петък срещу събота, в района на параклис в селото, където Матрицата се срещнал с Николай Стоянов. Скарали се и Николай извикал като подкрепление баща си Леонид, познат от миналото като близък приятел на емблематичния първомаец, бизнесменът Иван Кочев - Чомбе. Бащата дошъл въоръжен с метални пръти и заедно със сина си се спуснали да бият опонента.





Свидетел на побоя е извикал полиция и екип на Спешен център, той също е пострадал в боя. На място е присъствал и синът на Р. Назъров - Русия, който отнесъл няколко удара също, разказаха запознати. Раненият е закаран в болницата в Сандански в безсъзнание и окървавен. След като е прегледан младежът е освободен за домашно лечение. Леонид и синът му са в ареста. Леонид Стоянов е със спукана кост на крака. Името му нашумя преди време, когато след полицейски щурм в дома му бяха открити 107 000 лева.





Льонката бе уличен в купуване на гласове като кандидат за кмет на селото. Няколко са версиите за побоя, които се разпространяват в селото. Според някои причина за боя е голямото количество алкохол, което били изпили участниците в мелето, други твърдят, че скандалът е възникнал след спор около разпространението на канабис, а третата версия е неуредени финансови взаимоотношения. Полицията твърди, че засега няма данни жестокият бой да е заради дрога или пари, става въпрос за пиянско сбиване, но работата продължава, очаква се да бъде разпитан и пострадалият.


Четете още:

🔴 Всички говорят за красотата на Саня Борисова, но вижте нейната сестра (снимки)

🔴 Проф. Петко Минчев: Без съмнение БЦЖ ваксината помага срещу корнавируса

🔴 Американска фирма е открила антитела, които на 100% защитават от COVID-19





Източник: lupa





Коментари

горе