Простащина на квадрат (да издевателстваш над Генерала)



Да издевателстваш над генерал Венцеслав Мутафчийски, който с хъс и безкористност организира защитата на нацията от коварния коронавирус, за да изпереш оцапания си имидж, е всъщност да затънеш в блатото така, че никога повече да не можеш да се измъкнеш от него.

Не пробойни в здравната система се търсят, а евтина слава. Никак не са случайни аплодисментите на агент Сашо и останалите клакьори на реваншистите манипулатори на прехода. Не случайно и интервюто е брутално манипулирано и е редно прокуратурата да се произнесе.





Не, генерал Мутафчийски не си е изтървал нервите, емоционалното му предупреждение не е към интервюиращата, с известни на всички социопатични наклонности, а към онези наши сънародници, които са се подвели по твърденията за международен заговор. Факт е, че смъртността у нас засега е минимална, но тя не е заради това, че някой ни лъже, а заради денонощната работа на всички ангажирани в тази битка, с все още много неизвестни. Това е и гавра с медиците от първата линия, с борещите се за живота си и с тези, които са го загубили, а и със скръбта на техните близки. Няма как лекарят хирург, бил и на много фронтови линии, да бъде закарфичен в хербария, поръчан от познати ни, изникнали от нищото политици.





Криминалният преход имаше нужда от своята каста певци, но и от словесни килъри, когато потрябва. Не, генерал Мутафчийски не е мизантроп, не е автократ, не е политически обвързан, а човек на когото се падна незавидната съдба да бъде лице в тази тежка ситуация. И както се вижда няма никакво намерение да го превръщат в пушечно месо, или както, образно са се изразили в Мрежата, да се остави да бъде пръскан с мръсотиите на птица папуняк, в каквато се е превърнала Миролюба Бенатова.


Четете още:

🔴 Жестоко мутренско меле в Петричко

🔴 Всички говорят за красотата на Саня Борисова, но вижте нейната сестра (снимки)

🔴 Проф. Петко Минчев: Без съмнение БЦЖ ваксината помага срещу корнавируса





Източник: Монитор





Коментари

горе