Жестоко убийство! Мъж закла жена си тази вечерМъж е наръгал жена си след битов скандал в Слънчев бряг. Трагедията се разиграла в нова кооперация до дискотека Ориндж, където двамата живеели. Според информация от наш читател, става въпрос за българин, който е женен за украинка.

Читател от групата Шофьори Несебър ни предостави снимки от мястото на трагедията, непосредствено след като се е случила. Той разказа, че мъжът е заклал жена си в жилището им по особено жесток начин. Според съседи двойката, на средна възраст - около 40 - 50-годишни, била доста странна - държали се странно, не общували с никого в квартала.

Според информация на Glas.bg двойката цяла зима изкарала в кооперацията. И двамата са били пияни. Вероятно ревност е причината за зловещото убийство.

Жената е намерена в тежко състояние, с голяма кръвозагуба и по пътя за болницата починала. Прободната рана е била на фатално място. Убиецът още е пиян и не е дал особено полезни показания. Утре ще го разпитват пак. И отново ще правят оглед.

На мястото има полиция, линейки и криминалисти.

Очаквайте подробности!
Източник: glas

Следваща статия:
Самотна майка с две деца се опитва да вземе помощ от държавата, но не отговаря на условията

Коментари

Видео на деня

горе