Годежният пръстен на Дженифър Анистън от Брад Пит за 500 000 долара-снимка



Дженифър Анистън носи годежния пръстен, с който Брад Пит иска ръката й преди 20 години.  Първата бивша съпруга на актьора беше с бижуто и по червените килими в началото на този киносезон, който беше скоропостижно прекъснат от пандемията. Но преди това да се случи, Джен беше снимана няколко пъти с диаманта върху безименния пръст.





През януари, когато Пит обра всички статуетки за своя герой в „Имало едно време в Холивуд“ на Куентин Тарантино, някои журналисти запитаха дали това е същият пръстен от началото на бурната любов между него и Анистън, пише "Стандарт".





Тогава стана ясно, че аксесоарът няма как да се сбърка или дублира, защото самият Пит е нарисувал скицата за него и го е поръчал на известната  бижутерка Силвия Дамиани, като тя е подписала договор, че моделът и изработката са ексклузивни и няма да бъдат използвани втори път.

Цялото удоволствие е струвало на Пит половин милион долара. Силвия Дамиани през 2000 година обаче фриволно нарушава договора и неразумно пуска серия от не толкова скъпи пръстени по рисунката на Брад, а той пък веднага завежда дело и го спечелва.

Според светските наблюдатели в Меката на киното Анистън е започнала да носи годежния подарък веднага, след като Пит и Джоли финализираха отношенията си, въпреки че разводът им все още не е приключил поради юридически причини.  В момента обаче се говори, че по време на социалната изолация Пит се среща с младата актриса Алия Шокарт.





И двамата твърдят, че са просто приятели, но дали е така, само времето ще покаже. Анджелина Джоли също не била във възторг от общуването между Алия и Пит.

Тя дори забранила на Шайло да гостува на баща си, когато Алия е наоколо.    А за да не скучае през карантината, Брад пусна клипче, с което поздравява студентите в университета Мисури в Спрингфийлд. „Времената са сложни, но мислим за вас. Нашите пари ще ви помогнат да направите този свят по-добър.  Ще се справите – завършете годината, наслаждавайте се на живота и мислете за бъдещето“, обърна се Пит към момчетата и момичетата.





Самият той учи във Факултета по журналистика в Мисури, но само две седмици преди да завърши, заминава за Лос Анджелис, за да се посвети на киното и остава без диплома. 

Анджелина не закъсня с удара! Брад вече чу най-страшното!

Aнджелина Джоли искала да наложи поредни санкции в отношенията между Брад Пит и децата им. Актрисата, която е твърде взискателна към бившия си съпруг, му е забранила да води отрочетата им на две места – на концерти на Кание Уест и на гости в дома на рапъра и жена му Ким Кардашиян. Мисис Смит била твърде недоволна от наскоро възникналата дружба между Пит и Кание.





Актьорът много си падал по музиката на новия си авер, в която той търси прилики между собствените си композиции и религиозните химни. Джоли обаче била убедена, че Кание Уест и неговото творчество ще окажат негативно влияние върху децата й. Затова буквално дала ултиматум на Пит: или рапъра и Кардашиян, или домочадието. Тези дни Анджелина се е разпоредила и за още нещо: Шайло да не стъпва в имението на баща си, докато там гостува Алия Шокарт – екстравагантната млада колежка, която споделя с Пит страстта към музите.





Както вече се разчу, актрисата, която е с четвърт век по-млада от Брад, му правела компания по изложби и представления. Джоли не разрешава на дъщерите и синовете си да говорят и с Дженифър Анистън. Брад Пит се сдоби с грамадна вила, която е на 15 минути пеш до тази на Джоли, за да бъде по-близо до децата си.


Четете още:

🔴 Румен Радев припомни, че от България Русия е получила своята писменост

🔴 Коцето Калки: Строгите мерки и генералските пагони се оказаха пробно шоу

🔴 Вместо поздрав: Нова руска наглост за 24 май





Източник: За Жената





Коментари

горе