Прескочи ли трапа? Ето състоянието на Миро след инсултаМирослав Георгиев, който спечели втория сезон на Big Brother, се възстановява в специализирана болница за рехабилитация след получен инсулт.

В профила си във Фейсбук 40-годишният Миро се пошегува със сериозното си състояние, като публикува снимки от рехабилитационните процедури и написа: "Моите spa процедури са малко по различни от вашите", цитира dir.bg.

Мирослав, който след края на риалити формата започна свой бизнес, е бил приет по спешност в столична болница в началото на март.

"40-годишнината ми започна wдарно, в буквалния смисъл на думата, даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница малко в стил Аll inclusive и почти се доближаваше легло, коктейли венозно, до 5л на ден вливания три пъти на ден храна и пълно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха масажи, ма не баш, викаха му рехабилитация. Благодаря на Господ, добре съм, прескочих трапа на късмет.

Сега спокоствие и силна храна", mrte победителят от Big Brother 2.

Миро и половинката му - бившият модел Катя Дюлгерова, имат син Давид, който през септември ще навърши 4 години. Двамата отглеждат и сина на Катя от предишна връзка - 16-годишния Денис.Източник: Марица

Следваща статия:
Война в Nova! Станкулова скочи на Гери Малкоданска СНИМКИ

Коментари

Видео на деня

горе