Крисия порасна СНИМКИ





16-и рожден ден с фойерверки посреща детето-чудо на българската музика Крисия. Чаровницата, която изгря в шоуто на Слави Трифонов, вече е пораснала млада дама.

Личния си празник тя отбеляза още в неделя, като получи специален подарък – заря. Фойерверки озариха небето над Разград, където певицата е в компанията на родителите и сестрите си.






За програмата е платено солидно, но бащата на Крисия има възможност да поднесе такъв подарък на дъщеря си. Семейството посрещна празника в тесен кръг, тъй като за партита е още рано, а на дискотеки Крисия не ходи, тъй като е непълнолетна, пише "България днес".

Традиционно, тийнейджърката е засипвана с покани за участия на 1 юни, но родителите й отказват, тъй като искат дъщеря им да се наслади пълноценно на детските си години. Самата Крисия също предпочита да почива през първия ден на юни, вместо да кръстосва страната за участия.






През годините откривателят й Слави Трифонов редовно й изпращаше подаръци, въпреки че не е присъствал на рождените й дни. Мистерия е дали и тази година ще я почете, тъй като отношенията им доста време бяха смразени, след като тя бе освободена от шоуто преди години.

Интересна подробност е, че от този февруари Крисия вече не е част от класовете на Националното музикално училище "Любомир Пипков". Тя постъпи там преди няколко години, но наскоро се е преместила в друго учебно заведение, което обаче не е известно.






Крисия продължава да учи поп и джаз пеене и в него. "Това е стилът, който харесвам и който съм учила досега. Беше естествен избор. Имам желание да уча и китара", обясни тогава певицата.


Четете още:

🔴 Всички плачат! Готвач от Hell's Kitchen остана без дом заради... ВИДЕО

🔴 Разкриха точно за колко минути слънцето убива COVID-19 у нас

🔴 Иво Сиромахов: Страшни са тия въпроси...





Източник: plovdiv24





Коментари

горе