Български полицай от САЩ: Беше хаос, не очаквахме протест с такива мащаби ВИДЕО



Продължават протестите и размириците в САЩ породени от смъртта на афроамериканеца Джордж Флойд. Kaкво е в момента да си в деликатната ситуация на човек, който се опитва да опазва реда, но върху него тегне петното на хората, които убиха Флойд?

"Беше нещо, за което ни бяха подготвили в Академията. Сан Хосе е много интересен град с групи от най-различни страни. Въпреки това пак срещаме трудности, определени хора не ни харесват", каза за "България сутрин" Петя Балабурова, която е полицай в Българо-американската полицейска асоциация в Сан Хосе.





"В петък беше голям хаос, не очаквахме да е толкова мащабно. Когато изкараха всички полицаи навън - един от моите колеги изпадна в безсъзнание, хората мятаха бутилки, камъни по нас", изтъкна Петя.

Бирена бутилка паднала в предната част на крака ѝ и се счупила.





"Когато хората почват да се избиват и да крадат, нещата стават извън контрол. Имаме вечерен час за гражданите от 20:30 до 5:30 сутринта", добави Петя Балабурова в ефира на Bulgaria ON AIR.





По думите ѝ хората винаги виждат това, което е удобно за тях.

"Един полицай може да измие това, като си върши работата. Обожавам да работя с деца, с хора, които наистина имат нужда от тази подкрепа. Усещала съм неща към себе си заради акцента си", отбеляза Петя.


Четете още:

🔴 Крисия порасна СНИМКИ

🔴 Всички плачат! Готвач от Hell's Kitchen остана без дом заради... ВИДЕО

🔴 Разкриха точно за колко минути слънцето убива COVID-19 у нас





Източник: Днес.БГ





Коментари

горе