Съветите на жена, преборила рака



Когато смехотерапевтът Моника Балаян се разболя от рак, много хора се запитаха как така, защо, та нали самата тя учеше хората как да са щастливи и здрави, а допусна да се разболее. Втората голяма изненада дойде, когато Моника избра да се лекува традиционно: с операция, химио- и лъчетерапия. Битката й бе дълга и сурова. Тя се срещна очи в очи със Смъртта и избра Живота; беше в примката на Страха, но избра Любовта, остави всичко в ръцете на Висшия разум и се случиха чудеса.





Днес Моника Балаян има много какво да ни каже. Тя пребори тежката болест и никой вече не задава онези въпроси. Нейните ученици знаят, че тя е по-силна, по-мъдра и по-любяща от всякога. И има отговори, които можеше да открие единствено, преминавайки през страданията. Отговори, които ще сподели с нас.





Въпреки диагнозата, въпреки епидемията, тя вече е на линия. Отново организира семинари и учи хората на морал и мъдрост. „До сетен дъх ще съм с вас. Ще съм безкомпромисна в битката между доброто и злото. България е моята втора родина, аз живея благодарение на българите, които помогнаха за моето лечение, и това ще го помня цял живот!”, казва Балаян.





Не пропускайте разговора с тази силна жена. Тя ще ни каже как се постига божествен имунитет. Кои са важните въпросите, които пропускаме до момента, в който разберем, че и ние сме смъртни? Как се проявява божествената любов? Как да виждаме чудесата в живота си? Как се живее истински? Защо се появяват ракът, алергиите и автоимунните болести? Как се преборва страхът и до какво води?

На тези и на много други въпроси, които очакваме от вас, ще отговори психологът Моника Балаян довечера.


Четете още:

🔴 Сестрата на премиера Бойко Борисов – д-р Красимира Иванова: По-добре да го пазим ние, семейството

🔴 Шефът на Пирогов: Прекалихме със слободията, ще стане страшно при 300 заразени на ден

🔴 7 трика за готвене от най-добрите готвачи в света





Източник: Марица





Коментари

горе