Българин закла германец насред Франкфурт на МайнБългарин е арестуван във Франкфурт на Майн, Германия, по обвинение в тежко престъпление – убийство с нож

Според предварителната информация, 35-годишният мъж се е спречкал с 40-годишен баварец от град Дегендорф на оживената Щутгартер щрасе, недалеч от централната гара на града.

Причината за кавгата е неизвестна, но за съжаление сцената е приключила със зловещ край – българският гражданин извадил нож и наръгал опонента във врата и необезпокояван от обезвредения противник напуснал местопрестъплението.

Раненият мъж е пълзял около 50 метра, за което свидетелства кървавата следа, която оставил след себе си, а след това очевидно силите го напуснали и се проснал до бариерата на автогарата, която се намира точно до южния изход на централната железопътна гара на Франкфурт на Майн.

Малко по-късно тялото на все още дишащия баварец било открито от минувачи в локва кръв на паркинга. Независимо от достатъчно бързата реакция и усилията на лекарите да реанимират мъжа, малко по-късно той издъхнал.

Полицаите проверили записите на охранителните камери, намиращи се наоколо. Не след дълго установили местонахождението на убиеца и бързо го арестували недалеч от мястото на убийството.

Извършителят досега не е коментирал обвинението в убийство, съобщи прокуратурата. „Той казва само, че бил чувал някакви гласове“, съобщи говорителка на прокуратурата, цитирана от „Билд“ и Монитор, без да съобщи други подробности.

Причините за инцидента се разследват. Засега със сигурност е известно, че двамата мъже не са се познавали преди скандала.Източник: dunavmost

Следваща статия:
Единствената законна дъщеря на легендата Хачо Бояджиев се омъжи тайно - вижте красивата Мария Луиза (Снимки):

Коментари

Видео на деня

горе