Страшна катастрофа! Кола е разкъсана на две части: загина жена, още 4-ма ранени СНИМКИ



Жестока автомобилна катастрофа е станала на магистрала край Аугсбург! Една жена е загинала, още четирима души са ранени.

Според полицията инцидентът е станал в понеделник сутринта на магистрала 8 (Щутгарт-Мюнхен). Съобщава се, че 39-годишен шофьор на сребърно BMW с двама пътници в кабината в момента, в който е сменил лентата на главния трафик на движение, по неизвестни досега причини колата занесла и се обърнала под прав ъгъл в посока на движението.

Миг по-късно в BMW-то с пълна скорост се врязва VW Passat. В резултат на сблъсъка BMW-то е разкъсано наполовина. Ударът бил толкова силен, че задната част на колата изхвърчала в насрещната лента. След това VW Passat се блъска в друго BMW.





Последствията са фатални: 38-годишна жена, която е била в пострадалата кола, е починала намясто от нараняванията си, 39-годишният водач и втори 44-годишен пътник със сериозни наранявания са откарани в болница със спасителен хеликоптер.

Снимка: augsburger-allgemeine.de





33-годишният шофьор на VW Passat, който бил сам в колата си към момента на произшествието, също е хоспитализиран. Мъжът, който управлявал третата кола, не е пострадал, за разлика от 40-годишния си пътник, който е откаран в клиниката с опасни наранявания.

Снимка: augsburger-allgemeine.de

Сега органите на реда се опитват да установят какво би могло да провокира толкова сериозно произшествие и защо колата на виновника за произшествието е занесла...


Четете още:

🔴 Фолк певица забременя след молитви

🔴 Проф. Витанов: Най-лошият сценарий се сбъдна

🔴 Пациент: Лекари ме пратиха у дома с остър апендицит, защото имаше съмнение, че съм с кopoнавирус





Източник: glas





Коментари

горе