Истинска ЧУДОТВОРНА ВОДА има в България! "Жива вода" с лечебни свойства извира край Хаинбоаз и Леденик!



„КРАЙ ВОНЕЩА ВОДА И ЛЕДЕНИК БЛИКА НАЙ-ЛЕКОВИТАТА ВОДА В БЪЛГАРИЯ. В СВЕТА САМО 2 % ОТ ИЗВОРИТЕ СА С ТАКИВА КАЧЕСТВА. Това е т.нар. „жива вода“, която е прочута най-вече във фолклора. Изследвал съм качествата й с ОРП-метър, прибор за измерване на окислително-редукционния потенциал на течности“, разказва Илийчо Илиев.





Мъжът е от най-известните хидро-специалисти по качествата на водите у нас и има множество публикации и книги по темата. Преди месец той е взел проби от водата и ги е изследвал в Стара Загора. Подобни анализи са правени още през соца, но когато вижда резултатите, не може да повярва, че у нас има води с такива уникални качества. За да се увери, взима втори проби, които показват същото.





Илиев е от Дряново, познава всеки извор у нас и е категоричен, че местните са без аналог и безценно богатство за страната ни.

Според него „Живата вода“, както е запазена в народните притчи, помага в много аспекти на човешкото здраве и е чуден дар в козметиката. Редовното правене на маски с нея дава живот на клетките в бръчките по лицето, лошият холестерол изгаря, кръвоносните съдове започват да функционират пълноценно и бръчките изчезват. Храни, приготвени с нея, стават по-вкусни и се развалят по-бавно. Поради високото Ph, което е над 8, в нея трудно биха живели микроорганизми и най-вече плесени.

Живата вода, която задължително се филтрира, след активация е напълно деминерализирана, без наличието на варовик, тежки метали и прочие. Според изследвания тя оказва определено въздействие върху работата и тонуса на артериалната система, като регулира вътрешният им просвет (отпушва стените на съдовете). Затова с невероятен успех се прилага за лечение на тази система.

Стилян НАЙДЕНОВ





Доп. информация: Извора до Леденик е близо до реката – там постоянно има хора да наливат вода. Извора е каптиран от Пенчо Кубадински в далечните години на соца.

От В.Търново – кръгово кръстовище ДАП-а ( Телферите) – Промишлена зона – Шемшево. Сега заради падналият мост трябва сигурно да се минава отгоре през магистралата за София и да се взема отбивката за Леденик. Изворът би трябвало да е този на голямата поляна, до футболното игрище. Ако се идва отдолу от Шемшево (което сега е невъзможно) се минава по моста и после вляво по поляната към футболното игрище.
Каптажът представлява тръба на височина 1 метър от земята, преди 1-2 години водата вървеше с доста слаба струя. Има отличителен вкус и мирис водата.

Друг вариант: От Шемшево – моста – вдясно по поляната. От Леденик – центъра – надолу към Шемшево – вляво по поляната.


Четете още:

🔴 Печеливш от лотария на Божков дарил на ВМРО за борба с СОVID още преди да се е появил

🔴 Вижте каква хубава абитуриентка е дъщерята на Юксел Къдриев (снимки)

🔴 Ново огнище на СОVID-19 в Кричим!





Източник: opoznaybulgaria





Коментари

горе