Как подпалихме Тасос? Пловдивски богаташи пируват на дълги маси без маскиПир по време на чума на пловдивски богаташи втрещи туристите на остров Тасос. Баровците наредиха дълга маса с морски дарове. На снимките, които вече обикалят социалните мрежи, се вижда, че компанията е била от над 20 души, естествено - без маски. Впечатляваща е и сметката - над 420 евро без бакшиша. Според свидетели на купона, домакин е бил известен пловдивски бизнесмен, близък на доскорошния кмет. 

Сметката на нашенците набъбна до 420 евро без бакшиша

Докато нашите пируват на Тасос, местните власти се опитват да спасят туристическия сезон, застрашен от пандемията с коронавируса. 

Вчера на Тасос и в Пангео бяха регистрирани 6 случая на COVID-19 при туристи, за които се предполага, че са от България и Сърбия. Четирима от тях вече са настанени в карантинен хотел, стана ясно вчера. Положителните случаи бяха потвърдени от кметовете на двете общини. 

Според вестник „Етнос” е имало още един положителен на коронавирус турист на острова, но той поискал да се върне у дома със семейството си, вместо да бъде оставен под карантина, за което е получил разрешение от компетентните органи.Източник: Марица

Следваща статия:
Дуетната половинка на ЛиЛана пропя за далаверите й

Коментари

Видео на деня

горе