Общински съветник на ВМРО се въплъти в гид за утрешното масово плажуване край Догансарай



Една от най-активните фигури в настоящия местен парламент на Бургас – областният лидер на ВМРО Георги Дракалиев, е направил току-що обход в месността Отманли и е стигнал до Догансарай – с цел да улесни утрешните „летовници“, които ще отидат на плаж в района. 





Ето какво написа той на стената си във фейсбук: 

Актуална информация за желаещите да упражнят конституционното си право на плажуване в района на "Догансарая", плюс едно предложение от мен за лесен алтернативен достъп до него.
Бариерата, която е била поставена преди няколко години на пътя, още е там и няма да бъде отворена утре. На място има полиция и жандармерия- сн. 2. Сложили са и едно национално знаме за украса, но то не е онова захвърленото.





Откъм вила "Акула" през гората в посока "охранявания плаж" няма път и трябва да се гази през храсти и тръни. Шофьорите също така да имат предвид, че асфалтовият път през парка е еднопосочен и вероятно ще има голямо задръстване. Използвайте посочения на сн. 5 паркинг.
На същата снимка съм посочил път 1 и път 2. Първият води към "сарая" и на него е бариерата. Път 2 oбаче предоставя лесен достъп до сарая, лично проверен днес от мен и Nikolay Stoyanov.





Двата пътя се виждат и на сн. 3. Тръгвате пеша по десния и след 200 м стигате залива от сн. 4, по чийто бряг вляво след няколко минути сте точно пред сградата и строителните дейности, които виждате на сн. 1.





Остава всеки да си избере от коя страна на носа да опъне хавлията си. Максималните температури ще са между 23° и 26°, колкото ще е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Приятен плаж на всички!


Четете още:

🔴 Гърция сложи филтър на Кулата, ние какво чакаме? Гастарбайтерите вече прекосяват страната ни

🔴 Обмислят импийчмънт на президент

🔴 Загиналият български щангист в Минесота излетял от автомобила си, той го затиснал (ВИДЕО)





Източник: flagman





Коментари

горе