Пийте и слабейте-Течна горелка на мазнини около корема и талията



Пийте и отслабвайте! Изгаряща мазнини напитка на базата на лимон и джинджифил

Съставки:

  • 1 ч.л. джинджифил на прах
  • 1 лимон
  • 1 китка магданоз
  • 0,5 литра вода
  • 1 щипка канела
  • 1 супена лъжица оцет




Пийте рецепта за отслабване

В тенджера с вряла вода добавете всички необходими съставки (магданоз и лимон) и гответе 5-10 минути. Прецедете бульона и оставете да изстине напълно. Препоръчително е да съхранявате в хладилника. Пийте веднъж на ден, час преди лягане, по 150-200 мл. Това ще ускори метаболизма през нощта, което ще се отрази на теглото през следващата седмица.

Продуктите за тази напитка не са избрани случайно. Лимонът стимулира храносмилането и преди лягане е много важно да не остане тежка храна в стомаха, тъй като храносмилането му отнема много време.





Магданозът е добре известен диуретик. Ще помогне за намаляване на подуването и намаляване на количеството на междуклетъчната течност. Не забравяйте, че задържането на вода в организма е силно нежелателно.





Най-много ползи има от джинджифилаа  в борбата срещу наднорменото тегло са познати отдавна. Противовъзпалителните свойства на този корен ще помогнат за премахване на разстройството в храносмилателната система, както и да се отървете от паразити и токсини в дебелото черво. Джинджифилът е добър както пресен, така и сушен.


Четете още:

🔴 Трима министри дават пристана на Доган незаконно

🔴 100-годишната баба Шина от Широка лъка сее фасул, копае картофи и се радва на внуци и правнуци ВИДЕО

🔴 МОЛИТВА КЪМ СВ. ВМЧК ПАНТЕЛЕЙМОН





Източник: За Жената





Коментари

горе