Роми се мятат артистично пред коли на морето! Не само короната може да провали почивката ви!



"Роми скачат на кръговото на Лидл. Пускат си и децата. Внимавайте!" Това предупреждение направиха шофьори от Несебър, натъкнали се на добре познатата схема за изнудване, практикувана предимно от нашенски роми.





Очевидно мургавите ни сънародници, мятащи се артистично на предния капак на колите, са се въодушевили от възможността да извиват ръцете на нищо неподозиращи туристи, отишли плахо на море. Преодолели психическата и емоционална бариера "коронавирус", на български семейства, предпочели родното Черноморие, сега им се налага да преодоляват и ордите ромски нашественици по пътищата, които заради пари са готови да жертват и собствените си деца.

Циганският трик се радва на голяма популярност по морето, а най-предпочитаното място за инсценировката на пътните инциденти са места, където скоростта е ограничена до 40 километра в час.





Идеята е проста и гениална. Ето как я обрисува мъж от Несебър: "Идеята е да го удариш и да те изнудват за пари. Те няма да скочат пред някой засилен, подбират си. Тая схема е на 100 години. Застават 2-3-ма, скачат пред някоя кола с 20-30км/ч и после излизат от някъде цялата фамилия. Заплашват с полиция, с бой и т.н., ако не им дадеш пари."





Така че, хора, внимавайте! Освен коронавирус на морето дебнат и мошеници самоубийци!

Снимката е илюстративна



Четете още:

🔴 Чудодейни скали забременяват момичета

🔴 Ясновидецът Любомир Алексиев предсказа: В България ще се родят хора, които ще спасят света

🔴 Света Петка лекува и върши други чудеса в своя параклис





Източник: glas





Коментари

горе