Тъщата на Рачков по-млада от него, не искала дъщеря й да се жени за чичко



5 месеца след началото на връзката си, комикът Димитър Рачков навсякъде представя новата си половинка Анита Димитрова като жената до себе си. Знойната блондинка от Хасково е позната като участничка в еротичния конкурс „Мис плеймейт” през 2017 г. 21-годишната блондинка и комикът имали връзка още от февруари, но едва на 19 юли, на рождения ден на стилистката Кремена Халваджиян, Рачков се престраши да я представи като жената до себе си. 47-годишният актьор искал да се увери в чувствата й преди да се покакаже с нея в публичното пространство. Освен от предизвикателната й визия и татуировки, бургазлията се притеснявал от огромната разлика във възрастта им. Ситуацията е още по-абсурдна поради факта, че майката на Анита е с няколко години по-млада от евентуалния си бъдещ зет.





Първоначално тя никак не била очарована от избора на дъщеря си, тъй като Рачков бил с 26 години по-стар от дъщеря й и с 14-годишен син от връзката си със сценаристката Христина Апостолова. Когато обаче видяла как комикът носи на ръце дъщеря й и угажда на всичките й прищевки, майката на Анита дала благословията си. Родителката на плеймейтката била разведена с татко й и преди няколко години свила ново семейно гнездо.





От доведения си баща Анита имала малко братче. Заради малката разлика във възрастта на изгората на Рачков и майка й, бъдещата тъща на комика била широко скроена. Още докато Анита била ученичка в хасковската езикова гимназия, тя се подложила на разкрасителни процедури за ужас на своята баба, която била уважавана учителка по математика. Наесен амбициозната Анита ще е във втори курс студентка в УНСС и освен във фитнес залите, се потяла и в залата по бокс. Блондинката ревностно спазвала всевъзможни диети, за да е с апетитно тяло. Първата интервенция на красавицата, платена от нейната майка, била уголемяване на устните с филъри – процедура, която Анита си правела периодично до ден днешен. Красавицата поддържала доста висок стандарт на живот още от ученическите си години.





Луксът обаче не бил подсигурен от някой заможен спонсор, а от нейната майка, която имала проспериращ бизнес, владеела няколко езика и работела в чужбина. Още преди 2 години, когато плеймейтката била на 19, почивала в един от най-богатите квартали на Монако – Монте Карло. След това е отдъхвала в Дубай. Преди да направят своя дебют в публичното пространство на рождения ден на Кремена Халваджиян, Анита била представена на арменския клан в Априлци, които много радушно я приели. 47-годишният братовчед на братята и тв продуценти Джуди и Маги – Роберт, е собственик на хотел „Марагидик”. Всяка пролет многолюдната фамилия отдъхвала в планинския курорт заедно с част от актьорите, които се трудят във фирмите на Халваджиян. Митко завел скандално младата си изгора и я представил на шефа и роднините му. Тя си паснала най-добре със сина на Маги – Бедрос и неговата половинка Александра. На външен вид Анита удивително напомня на бившата му Мария Игнатова, с която се разделиха след 8-годишна бурна връзка. За разлика от бившата господарка на ефира и на сърцето на Рачков, Анита е с огромен силиконов бюст, с множество корекции по лицето и татуировки по цялото тяло.





Освен по еротични конкурси, тя се изявявала и като манекенка в модна агенция - „Ексграунд”. Както „Уикенд” пръв писа, двамата с комика се запознали през октомври по време на снимките на новата песен на братя Аргирови „Ние”. Анита се снимала във видеоклипа като статист, а Митко имал централна роля. Именно на снимачната площадка пламнали любовните искри, но връзката им започнала 4 месеца по-късно. Напук на слуховете, че Рачков бил пословично стиснат, той щедро развръзвал кесията си за силиконовата си приятелка. Актьорът я глезел с маркови дрехи и бижута, а преди пандемията от коронавирус сбъднал мечтата й да отиде до Малдивите. Последната им романтична ваканция е от този месец. Двамата отскочили заедно с домашния й любимец Арчи до плажовете на Слънчев бряг, пише "Уикенд" .


Четете още:

🔴 Познавате ли това дете, полицията издирва близките му

🔴 Започва Богородичният пост

🔴 На Зетьовден се гадае какво ще е времето през септември





Източник: flagman





Коментари

горе