Бащата, който взе насила детето си: Майката изпусна дъщеря ни от 2-ия етаж ВИДЕО



Главният архитект на Елин Пелин Борислав Кръстев, за който днес бившата му жена Катерина Игнатова разпространи видео, в което се вижда как той в съучастие с друг мъж прави опит за отвличане на малката им дъщеря, обяснява каква е ситуацията за обтегнатите отношения между него и жена му и как се е стигнало до там. 





"Два месеца се опитвах да видя малкото си дете, което претърпя тежък инцидент по вина на майката Катерина - беше изпуснато от прозорец на втория етаж в нейната месторабота и беше в реанимацията на "Пирогов", обяснява пред сайта "Флагман.бг"  бащата Борислав Кръстев.

"След като беше изписано, два месеца майката не ми предостави никаква информация за детето. Нямаше никакъв достъп до него - за мен, за социалните, държавен съдебен изпълнител направи заедно с мен и полиция общо 6 опита за доброволно предаване на детето, но майката се криеше, нямаше я", допълва той.





Мъжът обяснява подробно, че целта му днес е била не да я отвлича, а да я задържи до идването на институциите.

"Имам определен широк режим на контакти с децата, които тя тотално не изпълняваше. Има много глоби. Предлагах й да постигнем споразумение и да вървим към споделено родителство", каза още Борислав Кръстев.

Държавните институции се заеха със случая в Елин Пелин. Двамата са бивши съпрузи, като според жената тригодишното момиче е присъдено на нейно попечителство, а другото им дете - на 4 г. живее с баща си.





Държавната агенция за закрила на детето обяви, че се е самосезирала въз основа на публикувания от майката клип в социалните мрежи.

След като институциите разследваха случая и привикаха двамата родители, Борислав обясни, че действително е взел детето от майката, но веднага след това го е отвел в полицията.





Там са пристигнали всички отговорни институции, пред които страните са подписали протокол и момиченцето е оставено при баща си за полагащите се 20 дни летен престой.


Четете още:

🔴 Добри хора смаяха десетки след катастрофа СНИМКА

🔴 Дори кръвна плазма не спасила починалия от К-19 абитуриент, шефът на болницата потресен!

🔴 Гърците плачат: Няма ги българите по морето ни!





Източник: Дир.БГ





Коментари

горе