19 минути: Борисов в Сарая след конференцията



Сайтът 19min.bg съобщи, че премиерът Бойко Борисов е бил на неофициално посещение в дома на почетния председател на ДПС Ахмед Доган - т.нар. Сарай. Авторите на статията се позовават на три абсолютно независими източника.

Публикуваме цялата статия  без редакторска намеса: 





Премиерът Бойко Борисов е бил на неофициално и не е ясно дали приятелско посещение в дома на почетния председател на ДПС Ахмед Доган - т.нар. Сарай, научи 19 минути от 3 абсолютно независими източника. Според информацията ни това е станало скоро след конференцията на ГЕРБ, чийто смисъл така и не се разбра, но заради боя над журналист, адвокат и икономист от охраната на форума и на други по-раншни събития на партията стана повод САЩ и ЕС да отправят повече от сериозни предупреждения към българската власт, каквото е дошло и от трети страни.





Премиерът не е изглеждал в обичайното си добро настроение, не е заснел срещата в своя колоритен фейсбук канал, наричан преди Севда ТВ, който остана без бранд след напускането на медийния съветник на министър - председателя и заместването му с кадър на БСП, намиращ се в правителствената пресслужба от Тройната коалиция насам - екипа на Станишев, т.е. при всичките 3 кабинета на Борисов и 2 служебни на Плевнелиев.


Четете още:

🔴 Нашенка издъхна от вируса в Гърция, била на гости в България

🔴 Хилда Казасян показа какво се случва в родните самолети... СНИМКА

🔴 Анжел Вагенщайн: Корнелия Нинова е готова да погребе БСП





Източник: Petel





Коментари

горе