Няма прошка: Тодор Живков арестувал ясновидката Вера Кочовска



Тодор Живков арестувал известната ясновидка Вера Кочовска, твърди дъщеря й Десислава пред "България днес".

"По нареждане на Тодор Живков мама е била арестувана заради способностите си.





Тя не обичаше да говори за него. Разбрах за случая един ден, когато човек дойде при нея, бил е полицай, и каза: "Г-жо Кочовска, помните ли ме, аз навремето ви арестувах по нареждане на Тодор Живков. Мама каза, че го помни. Не пожела нищо да ми разкаже повече, аз и не питах".

Дъщерята на Вера Кочовска - Десислава






Това сподели дъщерята на незабравимата Вера Кочовска - Десислава, която изнесе помен за майка си преди месец.
"Ако беше жива, мама щеше да стане на 75 години. Имах много силна връзка с нея. Не знам как, но разбрах, че умира. Бях в Шумен и се канех да се прибирам в Плевен след изпитите ми. Прилоша ми много, а това не е характерно за мен, по принцип съм здрав човек.





Пих много вода, но имах чувството, че изгарям отвътре. Легнах си, като реших да не притеснявам майка ми, като й звъня. Половин час по-късно се обади брат ми и ми каза, че тя е починала. В този момент всичко премина. Не помня как съм запалила колата през плач и толкова натисках газта, за да карам бързо, а колата сякаш напук не набираше скорост.





По-късно си дадох сметка, че мама ме е пазила да не стане катастрофа. Освен тогава винаги ми е помагала, когато съм я питала нещо, дори когато бременна в 9-ия месец ме ухапа неваксинирано куче и докторите казаха да махна бебето, да направя аборт, послушах вътрешно майка ми и не го направих. Сега имам бебе, роди се през април, момченце - кръстихме го на мама с нейната буква, казва се Виктор. Благодарна съм на мъжа си, че той избра детето да носи името на майка ми", разказва Десислава.

 


Четете още:

🔴 Сашо Кадиев 1 към 1 с татко си! Катето Евро не е мръднала от 30 г. СНИМКА

🔴 Финансист: ЕС ни удря с нови данъци

🔴 Искат от родители 1200 лева за пречиствател на въздуха





Източник: Марица





Коментари

горе