19-годишна опита да се самоубие заради участие в конкурс за красота



19-ГОДИШНО МОМИЧЕ ОПИТА ДА СЛОЖИ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ, КАТО СЕ НАГЪЛТА С ЛЕКАРСТВА, НАУЧИ „БОРБА“. Опитът за самоубийство е направен в понеделник срещу вторник вечерта, като сигнал за случилото се е подаден малко преди полунощ. Драмата се разиграла в Горна Оряховица, а причина за злополучното решение на девойката е отказът на майката й да я пусне да участва в конкурс за красота в Стара Загора.





На сигнала реагирал екип от филиала за Спешна помощ в Горна Оряховица, който транспортирал момичето до МБАЛ „Св. Иван Рилски“. Веднага е приета за лечение в Отделението по реанимация.





Проверка на „Борба“ установи, че на 19 септември в Стара Загора е предвидено да се проведе конкурс за красота, за който вероятно момичето се е готвело да участва. Модното събитие се организира от известна фешън агенция и привлича кандидатки с атрактивни награди – корона с камъни Swarovski, купа за първо място, позлатена лента, парична награда от 1000 лв. и четиридневна почивка в курортен комплекс по Българското Черноморие.

Галина ГЕОРГИЕВА


Четете още:

🔴 Цеца Вълчицата наръгана с нож от Емил по време на пиянски запой

🔴 Дойче Веле: Борисов има само един единствен ход

🔴 Таен документ: Китай укрил информация за пандемията на 4 нива





Източник: Борба.БГ





Коментари

горе