Росица Кирова: Протестът се изчерпа и не предлага алтернатива, партията на Слави е такава



Не съм разговаряла със Слави Трифонов, разбрах от медиите, че съм отстранена от партията. Това заяви пред БНТ Росица Кирова, която беше отстранена от партията на Слави Трифонов като координатор за Видин. Това се случи, след като Кирова се вози в джипа на Бойко Борисов, а след това пи кафе с премиера, който инспектира ремонта на пътя Видин - Ботевград.





Не мисля, че съм нарушавала устава на партията, категорична е Кирова.

Бях поканена на инспекцията от Нанков и Борисов, като представител на гражданското обединение, което има пряко отношение към ремонта на пътния участък, обясни тя.

За мен Видин е кауза, това което се случва в региона през последните 30 години е тъжно, допълни Кирова.





Ходила съм и съм организирала протести през последните 10 години, но повече от месец не ходя на протести. Смятам, че протестът се изчерпа и не предлага алтернатива. Смятам, че партията на Трифонов е такава и тя трябва да спечели, трябва да подготви своя електорат, категорична е отстранената координаторка.

Срещата ми с Борисов беше като настоящ премиер на България, човекът който изпълни своето обещание за региона. Да, седнахме да пием кафе - разговаряхме за тунела под Петрохан, за това, което е необходимо за региона.





Няма да се върна в партията на Слави Трифонов, ако ме поканят отново, аз съм достоен човек, каза в заключение Росица Кирова.


Четете още:

🔴 Доказаха, че БЦЖ ваксината ни действа срещу кopoнавируса / ВИДЕО

🔴 Намериха човешки кости в стара тоалетна, оказа се убийство в Поликраище отпреди 5 г.

🔴 Вижте Орлин Горанов като младоженец





Източник: Труд





Коментари

горе