Димитър Рачков със собствено шоу май



Геро ще замести комедийния актьор като водещ в “Маскираният певец”

Димитър Рачков подготвя свое собствено тв шоу и това май е причината да отстъпи мястото си в “Маскираният певец” на Герасим Георгиев-Геро.

Мистериозното шоу тръгва по Нова тв на 12 септември и до вчера беше уж сигурно, че негови водещи ще са Рачков и Васил Василев-Зуека. Оказа се обаче, че плановете на продуцента Магърдич Халваджиян са други и Геро, който миналата година беше в журито на шоуто, ще е новият му водещ заедно със Зуека.





Рачков ще има нов проект с Нова тв и подробности за него се очакват до края на месеца, съобщиха официално от медията, без да уточняват какво точно ще върши актьорът. Запознати с програмата обаче твърдят, че той ще има собствено тв шоу, но все още не е ясно дали ще е всекидневно, или веднъж седмично. Впрочем най-забавният комедиен актьор у нас от години прави “Забраненото шоу на Рачков”, което изнася в театрални зали из страната.

Изборът на Геро като негов заместник не е голяма изненада. Още миналата година Магърдич Халваджиян се спря на него като част от панела, защото актьорът доказа, че умее да прави шоу, с участието си в “Като две капки вода”.





“По-висок водещ и по-високи очаквания. Нямам търпение да започваме!”, шеговито казва Зуека за новия си партньор.

Звездните панелисти, които ще влязат в ролята на детективи, този път са Владо Пенев, Алекс Раева и Азис. Към тях всяка седмица ще се присъединява гост, който ще се опитва да разплете загадката кой стои под костюмите, направени от Кремена Халваджиян. За разлика от миналата година от продукцията не са показали нито един от тях.

На старта в събота вечер (20 ч) песен по собствен избор ще изпълнят 7 от 14-те участници.





Преди това в кратко видео те ще дадат “улики” за себе си, по които детективите трябва да ги познаят. След това ще отговорят и на един техен въпрос. Истинският им глас ще се чува само докато пеят, през останалото време ще бъде променян със специален уред. В края на епизода участникът, събрал най-малък зрителски вот, ще свали маската си. <


Четете още:

🔴 Откриха начин за борба с нелечимия рак

🔴 Вижте какво откриха от ГДБОП при акцията срещу лихвари в Кюстендилско (СНИМКИ и ВИДЕО)

🔴 Румен Радев без охрана на "Алея на книгата"





Източник: 24 часа





Коментари

горе