Отказаха операция на бабата на Николай, защото няма 1650.00 лв. Ще оставим ли това така?



Млад мъж призова хората от Песнопой, Пловдивско, да помогнат на едно момче и неговата баба. Николай се грижи за своята баба, чиято съдба не е лека, но сега жената е пострадала отново и внукът й е в безизходица. Ето какво написа Тодор Кънев във Facebook:





Здравейте песнопойци! Искам да отправя зов за помощ. Това момче Николай ме помоли за помощ за баба си, която отглежда, а аз искам да помоля Вас. Бабата на Николай вчера е паднала и си е счупила тазобедрената става, трябвало е да бъде оперирана, но впоследствие била върната от болницата, макар и здравноосигурена, понеже нямат нужните 1650.00 лв.





Жената страда от диабет и е на хемодиализа, което усложнява с пъти начина й на живот. Моля Ви който желае и има възможност да помогне да съберем сумата максимално бързо, да се свърже с мен на съобщение или на телефон 0883304067. Искам да помоля също кметицата Янка Чонова, ако може по някакъв начин, също да помогне в инициативата.

Надявам се да има добри хора, които биха помогнали на едно дете и неговата баба...





"Момчето е от нашето училище. Млад човек за пример, който се грижи за своята баба. Нека бъдем човеци и помогнем. Колективът на училището също ще се включи", реагира веднага учител от карловско училище, в което учи Николай. Екипът ни се присъединява към зова за помощ - да помогнем на това смело момче да продължи да се грижи за баба си!



Четете още:

🔴 Димитър Рачков със собствено шоу май

🔴 Откриха начин за борба с нелечимия рак

🔴 Вижте какво откриха от ГДБОП при акцията срещу лихвари в Кюстендилско (СНИМКИ и ВИДЕО)





Източник: glas





Коментари

горе