Екшън в Гърция: Бандити обраха Зейнеб, докато спи



Къщата на Зейнеб Манджурова и годеникът й Стоян Балевски в тузарското курортно градче Ханиоти на първи ръкав на Халкидики в Гърция е била обрана през отминалата събота, пише в. „Уикенд“.

Дръзки апаши са нахлули в имота късно вечерта, докато репортерката от предаването "На кафе“ и годеникът й са спали непробудно.





Ловките крадци са задигнали пари, бижута, часовници и техника, като стойността на обира до този момент не е известна. Съществуват подозрения, че крадците са използвали упойващ газ при проникването в къщата.

Същата банда крадци е обрала още три къщи същата нощ в Ханиоти и в съседното градче Канистро, като е ошушкан дома и на именит столичен банкер.





Зад серията от обири на гръцкия полуостров Халкидики най-вероятно стои пернишка банда. Съмненията, че апашите са от миньорския град идват, тъй като два дни след обирите на Халкидики, някой включил за минута единия от откраднатите айпади на Зейнеб в района на магазин „Лидъл“ в Перник.





Зейнеб Манджурова и годеникът й – бизнесменът Стоян Балевски, син на някогашния съветник на Иван Костов Веселин Балевски, всяко лято отдъхват в Ханиоти, където притежават просторна къща. След обира младото семейство се е прибрало в България.

Зейнеб е втората представителка от предаването „На кафе“, чийто дом става жертва на дръзко посегателство. Преди по-малко от месец апартамента на Кристина Патрашкова в столичния квартал „Лозенец“ бе ограбен от неизвестни засега.


Четете още:

🔴 Кунчев ми каза да си затварям устата!

🔴 Отказаха операция на бабата на Николай, защото няма 1650.00 лв. Ще оставим ли това така?

🔴 Димитър Рачков със собствено шоу май





Източник: lupa





Коментари

горе