Скъпи коли, декари земя...Защо се е самоубила майката в Пловдивско?

21-годишната майка на две деца Красимира К., която днес преди обяд бе открита със смъртоносна рана в гърдите, не е оставила предсмъртно писмо. В пловдивското село Бегово, където тя живее заедно с мъжа си Любомир П., твърдят, че не се е чуло между двамата да има скандали.

Младото семейство се занимава със земеделие - отглежда около 200 дка рози, жито, слънчоглед, череши. Земите били наследствени от покойните родители на Красимира. Майка й починала при катастрофа, а бащата преди година и половина.

"Красимира и Любомир нямаха финансови проблеми. Плащат и на работници, които наемат за обработването на земите. Притежават скъпи коли. Едната е Ауди Q7", обясняват в Бегово.

Местните са потресени от трагедията.

Припомняме, че сигналът е бил подаден около 11, 30 часа от Любомир П., който се прибрал от работа вкъщи и намерил окървавената Красимира. Двете дъщерички на семейството - на 2 месеца и 2 г., не били в жилището. По-голямото било на ясли, предава "24 часа".

В момента на място са криминалисти. По първоначални данни става въпрос за самоубийство. Оръжието е въздушна пушка.Източник: glas

Следваща статия:
Тираджията, помел 12 -коли в Айтос, е бил друсан с пико!

Коментари

Видео на деня

горе