Мъртвопиян помля с Пасата си три коли в Поморие, псува и налита на полицаи, а после откачи...Пиян украинец буквално вдигна на крак ченгетата в Поморие в петък вечерта. Малко преди 22 часа в Районно управление-Поморие е получено съобщение за пътен инцидент с материални щети, при който са засегнати три автомобила. Причинилият ПТП-то водач напуснал местопроизшествието с лек автомобил „Фолксваген Пасат”, с варненска регистрация.

Автомобилът е открит паркиран на поморийската улица „Морска” №28 с видими следи от пътния инцидент, като зад волана бил собственикът му – 35-годишен украински гражданин, живеещ на квартира в Поморие, пристигнал в България на 02.08.т.г. Украинецът бил във видимо нетрезво състояние, държал се агресивно и крещял обиди спрямо проверяващите го полицаи. По  време  на проверката 35-годишният мъж се заключил във „Фолксвагена”, но изведнъж изпаднал в паника, започнал да удря по стъклата и да вика за помощ. Полицаите го извели от купето на автомобила, като счупили задното странично стъкло.

При продължаване на проверката украинецът почдновил непристойните си действия и обидите спрямо служителите на реда, което наложило задържането му за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство.Източник: flagman

Следваща статия:
Любо Нейков осинови кучето на Муки

Коментари

Видео на деня

горе