Слави ще чака Борисов с букет след изборитеИнтересна прогноза даде едно от лицата на ГЕРБ. Партията на Слави Трифонов е силно надценена и това ще се види на следващите избори. Това заяви Георги Харизанов от ”Института за дясна политика“.

„Истината е, че историята е ставала свидетел на случаи, в които яростни противници на ГЕРБ са първите, които са чукали с букети на вратата на Борисов в деня след изборите. Корнелия Нинова е против голяма коалиция и уважавам много това в нея“, допълни той пред Нова ТВ.

Харизанов не е изненадан от победата на Нинова във вътрешните избори на Столетницата. „Нищо не е невъзможно в българската политика. Някой вярвал ли е някога, че „Демократична България“ и ДПС ще си вдигат рейтинга взаимно. Не е умишлено, но е факт. В един момент така се получи“, заяви той.

 „БСП от самото начало подкрепя протестите. Винаги е било ясно, че ако се проведат вътрешни избори, г-жа Нинова ще спечели“, каза политическият наблюдател.

„Ако някой изпитва комплекси от Цветанов, нека вдигне ръчичка и излезе пред строя да му се посмеем. Първият такъв проект беше 2013 година.

В партията на Цветанов има невероятно влияние от САЩ. Той е събрал група неизбрани кметове и прави партия с тях. Позволете да не съм притеснен“, категоричен е Харизанов.

„Изследване на ЕК показа, че нито сме най-корумпираните, нито е най-крадливата държава. Месец след това България стана член на Банковия съюз. Продължаваме да сме важни за ЕС като регионален лидер на Балканите и държава, която балансира между много интереси и нищо от това не се е променило.

В България има един министър-председател и той е Борисов. Политиката олицетворява нейния лидер“, завърши Харизанов.Източник: Марица

Следваща статия:
Ангелът, който слезе снощи над Кръстова гора! Какво ли ни носи?

Коментари

Видео на деня

горе