Ето кои са участниците в "Маскираният певец", които се крият зад ефектните костюми...СНИМКИВече видяхме всички впечатляващи маски във втория сезон на "Маскираният певец" и "разследването" започна. Оказа се, че лицата зад маските не са толкова разпознаваеми, както беше в първия сезон. Тогава още с първия лайф зрителите разкриха кои звезди се крият зад маските. Сега обаче има стотици теории. 

Панелистите от първия лайф в лицето на Владо Пенев, Михаела Маринова и Азис също се затрудниха в разгадаването на самоличността на участниците. Актьорът Владо Пенев от безсилие дори заподозря, че зад една от маските е самата Лили Иванова. Зрителите също посочват своите предположения в официалната страница на формата. Някои са доста убедителни в изложените факти, докато други отдалеч си личи, че нямат и понятие кой се крие зад костюмите, които са дело на Кремена Халваджиян. 

Първа на сцената се появи Булката, която показа доста добро сценично поведение и майсторско изпълнение на избраната от нея песен. Някои от зрителите предполагат, че зад този костюм стои фолкпевицата Галена. Те посочват нейния афинитет към розовия цвят и дори припомнят нейния клип "МамаУраган", където е с подобна визия. Други пък посочват фолкпевицата Мария. Сред предположенията са още Рут Колева, Деси Добрева и Мариана Попова. 

Баба Яга е костюмът, който със сигурност ще плаши децата. Предимно мненията тук са, че това е актьорът Иван Юруков. Напълно възможно е и зад тази маска да е Юлиан Вергов, или Александър Сано, а защо не и Дидо от Д2. 

Мозъкът предизвиква огромно съжаление сред зрителите, заради тъжната си физиономия. Но всъщност всички предположения за самоличността на Мозъкът са все весели и забавни хора. В официалната страница на шоуто зрители пишат, чет това е Краси Радков или Цецо от "Семейни войни". 

Хиляди деца се завиха през глава, когато на сцената се появи Палячи. Самата Михаела Маринова призна, че има фобия от клоуни и за нея бе истинско изпитание да гледа и слуша плашещата маска. Тук масовото мнение е, че зад маската се крие или Мария Илиева, или Милица Гладнишка. Има и такива, които смятат, че това е Теди Кацарова. 

В този сезон си имаме и Змия, която получи доста похвали за костюма си. Тук предположенията са най-много - от футболиста Благой Георгиев, като минеш пред поп певеца Миро и свършиш при Димитър Рачков. Зрителите са убедени, че отсъствието му като водещ на шоуто може да значи, че е участник в шоуто и се крие зад някоя от маските. 

Златният също впечатли с уникален костюм, а фенове на шоуто веднага се впуснаха в действие и предположиха, че това е Петко Димитров. Сред "разследващите" имаше и такива, които категорично заявиха, че продуцентът Маги Халваджиян е зад тази маска. Други пък разпознаха гласа на Ути Бъчваров. 

Книгата е доста интересен персонаж, а лицето зад маската се оказа най-трудно за разпознаване. Актрисата от "Откраднат живот" Янина Кашева, голямата певица Йорданка Христова, Катя от "Ритон", Петя Буюклиева и Нели Рангелова са сочени като потенциални участници, които се крият зад тази маска. 

Очите пък най-вероятно е Люси Дяковска или Диана Димитрова, по-популярна като д-р Огнянова от хитовия сериал "Откраднат живот". 

Бебето май ще се окаже любим образ на панелисти и зрители, които нямат търпение да разберат кой се крие зад този уникален костюм. Засега предположенията са, че това е Криско или Илиян Любомиров - гаджето на Петя Дикова. Доста от коментиращите посочват и тук името на Димитър Рачков. 

Плашилото също е любопитен образ и най-вероятно зад тази маска се крие Калин Врачански или Ваня Джаферович. Други стигат по-далеч с предположенията си и казват, че това е Евгени Минчев, а защо не и музикантът Дони. 

Няма и грам съмнение, че зад маската на грацилния Ангел се крие певицата Есил Дюран. Азис също бързо я разпозна, тъй като освен колеги, те са и много добри приятели. 

Зад маската на


ng>Светлината
, която впечатли най-силно журито откъм костюм, се крие вероятно Андреа, Стефан Илчев, Поли Генова или Камелия Воче. На някои безумно много им напомня на Лили Иванова, но силно се съмняват да се навие да участва в такова риалити. 

Хищницата се оказа любим образ на силния пол. И със сигурност зад тази маска се крие някоя сексапилна дама, а зрителите предполагат, че това е Златка Райкова или Луна. 

Макаронът бе оставен за финал и вдигна панелистите и хората в залата на крака със своето прочувствено изпълнение. Всички са категорични, че това е професионална певица и е най-добрата в този сезон. Имената, които се мятат в социалните мрежи относно тази маска, са: фолкпевицата Деси Слава, Невена Бозукова - Неве, Йоана Сашова от "Гласът на България" и Дара./show.blitz.bgИзточник: Блиц

Следваща статия:
Изоставена къща на село става мечтаният дом

Коментари

Видео на деня

горе