Да родиш дете с недъзи, за да го използваш като щит, го има само в един разказ на МопасанТака ли си представяте бъдещето на България в случай, че оглавите държавата: С недъгави деца напред - това е експлоатация!

 

Мисля, че протестиращите окончателно се провалиха и морално, и интелектуално с окупирането на Народното събрание. Ако те искат законност искам да им кажа, че нахлуването в Народното събрание би трябвало, и е, терористичен акт.

Да родиш дете с недъзи, за да го използваш като щит до този момент го има само в един разказ на Мопасан. За една майка, която забременява и пристяга по време на бременността си плода така, че да се роди деформирано и уродливо дете, което после продава на циркови трупи. Само че това става в литературно произведение на Мопасан, докато тука става в главата на Мая Манолова. В този смисъл не е късно още да кажем, че хора, раждащи подобни мисли са уроди.

Искам да попитам Мая Манолова: Вие, госпожо, урод ли сте?

Не било допуснато дете до тоалетната. Ами аз, доколкото знам, тоалетната е в отсрещната сграда на Президентството - използвайте я.

Вярно е, че превърнахте Парламента в то..., пардон, не в тоалетна - в кенеф. Замеряхте го с тоалетна хартия, с яйца, с домати, с бутилки, с развалена риба, препикавахте стените му...

Така ли си представяте бъдещето на България в случай, че оглавите държавата. С недъгавите деца напред - това е експлоатация на тези деца. За това ли сте ги родили - за да извлечете полза от тях. Да извлечете келепир от тези деца?!

Ако, не дай си, Боже, влезете в парламента по легален начин, с това ли ще се занимавате - дали някой е ползвал тоалетна днес, или не и къде точно го е направил?!  Едва ли такива като вас, с такъв манталитет, ще използват Народното събрание по предназначение - т.е., за законодателство.

Хайде, време е да си ходите. И, ако може, махнете се от живота ми - поне от моя. Аз оставам в България. Вие не сте за тук - друг морал са оставили дедите ми - уважение на закона, уважение към децата и възрастните.

*Коментарът е на Христо Стоянов - публицист-писател, заглавието е на Флагман.бгИзточник: flagman

Следваща статия:
Здравословните ползи от уникалния дафинов лист

Коментари

Видео на деня

горе