Обрат! Милионерката Краси е убита от мъжа си!Лъчезарната милионерка Краси, открита умъртвена с изстрел в дома си в пловдивското село Бегово, не се е самоубила!  Първоначалната версия, че съпругът на 21-годишното момиче не е бил в дома им в това време и именно той е станал свидетел на кошмара, заварвайки жена си мъртва в локва кръв, изглежда, ще се окаже съшита с бели конци... Най-кошмарното е, че именно Любомир Петров, с когото младата жена се е разделила малко преди трагедията и който е баща на двете й деца, ще се окаже убиецът на Краси.

В момента психолози разговарят с него, според информация на Glas.bg той все още не е признал напълно, но според разследващите "нещата клонят натам".

Припомняме, преди няколко години майка й Ива и баща й Делко, когото наричали с прякора Шилото, катастрофирали. Тогава жената починала на място, а бащата тежко преживял смъртта на жена си, поболял се и преди няколко месеца също починал. Преди да се спомине, Делко, който бил голям за региона арендатор на земя, прехвърлил всичко на Краси. Така младата жена също станало арендатор – над 1000 декара земя, на които има засадени различни насаждения.

Оръжието на престъплението

Преди време около Красимира, според думите на местните, заради пари, се завъртели двама братя от Бегово. Момичето започнало връзка с единия от тях – Любомир Петров, който е и баща на двете деца на Красимира.

Хората разказват, че бил конфликтен, а преди по-малко от седмица двамата се изпокарали. Полицията разследва причините за трагедията.  

Вече е категорично ясно кой е убиецът на 21-годишната Краси! Призна си


Вече е категорично ясно - 21-годишната Краси, открита простреляна и мъртва в дома си в пловдивското село Бегово, е убита от мъжа, от когото има две деца! Любомир Петров, с когото младата жена се е разделила малко преди трагедията, е човекътг, отнел живота на Краси.

Първоначалната версия, че съпругът на 21-годишното момиче не е бил в дома им в това време и именно той е станал свидетел на кошмара, заварвайки жена си мъртва в локва кръв, се окажа фалшива. Днес Петров беше задържан в ареста и с него работеха психолози и Криминална полиция.

Според информация на Glas.bg той е признал много трудно истината за извършеното от него. Вече е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение за убийство.


Основната версия на мъжа е, че младата жена го е ядосала и той е натиснал спусъка, без да има намерение да я убива.

Ето и официалното съобщение от прокуратурата:


Районна прокуратура – Пловдив привлече като обвиняем и задържа 20-годишния Любомир Петров за причиняване смъртта на 21-годишната Красимира Куковска от село Бегово.

В резултат на съвместно извършени от служители на ОД на МВР – Пловдив и прокуратурата множество оперативни мероприятия и действия по разследването,вчера Районна прокуратура – Пловдив е привлякла като обвиняем съпруга на жената, открита простреляна на 11 септември в хисарското село Бегово.


На настоящия етап от разследването, спрямо обвиняемия е повдигнато обвинение за престъпление по чл. 122 ал. 1 от Наказателния кодекс за причиняване на смърт по непредпазливост. Законът предвижда до 5 години лишаване от свобода.Източник: lupa

Следваща статия:
Плевнелиев плаща 30 бона за училището на доведената си щерка

Коментари

Видео на деня

горе