Носът на Ангелкова опериран заради сериозен здравословен проблем



Дегенеративни изменения ѝ пречели да диша

Носът на бившата министърка на туризма Николина Ангелкова е опериран заради сериозен здравословен проблем, научи “24 часа” от медицински източници.

От няколко дни Ангелкова изглежда видимо променена, което предизвика лавина от коментари, че се е подложила на естетична процедура.

Самата тя категорично не желае да коментира външния си вид и здравословното си състояние, но според източниците на “24 часа” сериозен здравословен проблем е наложил хирургичната намеса.





Операцията е била на вътрешните носни прегради. Такава се прави, когато дегенеративни изменения предизвикват затруднения в дишането до степен, че може да се получи хипоксия.

Възможно е при хирургичната намеса да е имало и някаква естетична корекция, но следите от операцията категорично говорят за медицинска, а не за козметична намеса.

Според хирурзи подобна - чисто естетична интервенция, се прави през пролетта или в края на зимата, когато слънчевото греене не е толкова интензивно, за да останат възможно най-малко следи.





Операция на нос в края на лятото очевидно е поради неотложни медицински показания, коментират хирурзи, до които се допита “24 часа”.

Естетични корекции на носа обикновено правят жени в края на пубертета, когато фиксацията върху тялото е твърде голяма.

Най-малкото е необичайно жена в далеч по-зряла възраст и с публична известност да предприема такава радикална промяна във външния си вид, когато върху нея е фокусирано голямо внимание по други причини.


Четете още:

🔴 Министърът на образованието с извънредна заповед!

🔴 Говори бащата на починалия Николай Щерев

🔴 Дъщерята на Румен Радев - актриса / СНИМКИ





Източник: 24 часа





Коментари

горе