Бременната Николета Маданска показа коремче, Венелин си трае СНИМКАБременната Николета Маданска вече има доста голямо коремче. Водещата да прави отчаяни опити да скрие своите наедрели форми, но това е невъзможно.

Половинката на новинарския шеф на bTV Венелин Петков все още не е признала публично, че очаква дете от него. Това обаче се вижда ясно от най-новите й снимки в инстаграм.

Снимките са от семеен празник на морето, на който майка й Свобода стана на 50 години. Тя дълго време водеше спортните новини в БНТ, но вече е зад кадър заради по-младите си колеги като Нора Шопова.

Николета в последно време предпочита да се снима само до раменете или в гръб, но се решава и на кадри в цял ръст, които ясно показват, че ще става майка.

Спортната журналистка от първата частна медия у нас вече слезе от екран, а щастливото събитие се очаква през есента. Маданска се покри от работа и в началото на кризата с коронавируса, но после се върна за кратко като водеща. Сега обаче новините са оставени в ръцете на Валери Генов и Флорина Иванов.Източник: Марица

Следваща статия:
Българите са най-големият си враг

Коментари

Видео на деня

горе