Всички настръхнаха от думите на д-р Тодоров за хората без маски„С маска съм, но дишам… и живея…Болните с Ковид-19, които са в лечебно заведение, вече нямат нужда от такава маска, а от кислородна, която им помага да дишат, и може и да не оживеят, за съжаление.

Персоналът, който се грижи за тях – също!

Това обръщение отправи един от най-енергичните и всеотдайни лекари в Бургас – неврохирургът д-р Светослав Тодоров от УМБАЛ-Бургас. Той беше номиниран и за млад лекар на 2020.

Той е един от лекарите, които са най-активни, най-позитивни и амбициозни и е добре познат сред бургазлии с енергията, която влага в работата си.

  „ЗАЕДНО, с действия или бездействия, допуснахме да стигнем дотук – загубили вяра едни в други, изплашени (повечето) какво ни очаква на следващия ден…  

Една молба- повярвайте на ЛЕКАРЯ, повярвайте в неоспоримия факт, че някъде вече няма свободни места за лечение на болни, скоро няма да има и персонал!  

Какво значение имат процентите, когато загубата на близък човек е 100%, не 99, а 100!   Нека бъдем отговорни и дисциплинирани!   Само ЗАЕДНО можем да си помогнем!“, зове д-р Тодоров.Източник:

Следваща статия:
Препоръчаха ни да стоим на слънце по 40 минути заради новото "Д", което трябва да спазваме

Коментари

Видео на деня

горе