Цвети на Криско разкри пикантни детайли за Петър от "Фермата" от общото им минало:



Един от най-желаните участници във "Фермата" тази година е пилотът Петър , който е обект на желание от страна на всички дами в риалитито, а и извън него. Той единодушно бе набеден за секс-символ, а изпълнението му преди 10-тина дни, когато се заля с мляко пред погледите на жените във формата, ще остане в историята като едно от най-еротичните.





Сега обаче изникнаха любопитни подробности за красивия пилот, а детайлите издаде не кой да е, а жената до Криско и майка на детето му, Цвети .

Петър Фермата





Както самата Цвети разкри, Петър се оказа неин бивш колега (припомняме, че преди да заживее с рапъра, тя бе стюардеса), с когото е работила неведнъж. Тя бе попитана от фенове какво й е мнението за красавеца и Цвети изказа своето възхищение от неговото възпитание и целеустременост.

Цвети стюардеса





Майката на дъщерята на Криско е категорична, че той е един отличен колега, но същото мисли и Даяна във „Фермата”. Тя все повече желае близостта му и се помечта той да бъде ратай с нея. Същото желание изяви и влюбения като ученик Данчо, който е готов да се откаже от имунитета си, само и само да спи до брюнетката, пише Хот Нюз.





Тя обаче поряза мераците му и това накара фокусникът да се разреве и да поиска прошка от годеницата си.


Четете още:

🔴 Ужасът е тук! И грипът ни превзема

🔴 Арестуваха германски лекар, убивал болни от кopoнавируc

🔴 Какво става в АЕЦ-а? Забраниха риболова в каналите на "Козлодуй" / ДОКУМЕНТ





Източник: За Жената





Коментари

горе