Лекари откриха положително свойство на СОVID
Руски лекари откриха положително свойство на коронавируса. Откритието принадлежи на специалисти от Курган.

Те вярват, че COVID-19 може да помогне за потискане на рак. Те открили, че онкоболните, преживели коронавирусна инфекция, вече не се нуждаят от химиотерапия.


Курганските лекари са сигурни, че коронавирусът е толкова агресивен микроорганизъм, че дори може да засегне клетките, които са се дегенерирали в рак. С прости думи, коронавирусът е толкова мощен вирус, че е способен да измести както „счупените“ соматични клетки, така и конкурентите - други вируси. Следователно в кръвта на заразените с коронавирус няма грипен вирус.

Лекарите са загрижени и за друго опасно заболяване - морбилите. Поради пандемията много родители се страхуват, че не могат да ваксинират децата си навреме, което означава, че шарката може да се активира отново. Това заболяване само по себе си е много опасно и при отслабен заради К-19 имунитет последиците от огнището на морбили могат да бъдат фатални.

Лекарите се притесняват и от активното разпространение на морбили рубеола.
Главният специалист на Първия московски медицински университет Владислав Жемчугов обяснява: „Не виждам връзка между морбили и коронавирус. Но ако ваксинацията бъде спряна, тогава огнището на морбили е реално"
Източник: Актуално

Следваща статия:
8-годишният внук на ромския лидер Тома Томов е убит с пушка, има задържан

Коментари

Видео на деня

горе