Психолог съсипа Даниел Петканов и изкара мръсните му тайни / ВИДЕО

Изследването показва, че двойката ще се разведе

Психолог предсказа, че има над 94% шанс Даниел и Александра Петканови да се разведат, пише novinidnes. В подробно видео публикувано вчера се прави безпощаден анализ на поведението на двамата. Освен анализа, който е особено пикантен, става ясно защо (благодарение на научно изследване, на което психолога се позовава) разводът на Петканови е сигурен.

От видеото става ясно какви стратегии за манипулация използва Даниел Петканов, за да контролира Александра. Психологът не пропуска да припомни за скандала през 2016-та година, когато Даниел публично унижи Александра като обяви за изневярата й, но година по-късно стана ясно, че самият Даниел й е изневерявал над 5 пъти.

В анализа не се спестява нищо на Петканов, като по този начин изправя на нокти хилядите фенове на Лудия репортер, който винаги са го подкрепяли и са го обявявали за безгрешен. Показани са всички манипулативни подходи, които той използва, за да постига това, което иска.

Въпросът е дали с кариерата на Петканов е приключено, след като излезе скандалното видео, което показва истинската му същност.Източник: flagman

Следваща статия:
Манолова призна кой е предложил Делян Пеевски за шеф на ДАНС / ВИДЕО

Коментари

Видео на деня

горе