Нова пуска Рачков срещу Цитиридис - Любопитно



След като мрежата завря от уволнението на Рачков, става ясно, че Маги Халваджиян наистина готви ново шоу. Продуцентът има специален план за комика - вместо да води със Зуека "Като две капки вода", да поеме онова собствено шоу с много фойерверки, майтапи и гости, за което се заговори още през миналата година.





Очаква се то да бъде на гърба на Николаос Цитиридис по Би Ти Ви. Така от Нова телевизия директно ще стрелят в конкуренцията, защото младокът надали ще успее да конкурира Рачков, ако са в един и същи часови пояс.





Бъдещето на Нико в bTV и без това виси на косъм, а щом ще трябва да се изправи срещу господаря на ефира, положението хич не е розово. Зрителите бяха ясни - искат да гледат Рачков. Те гръмогласно изразиха недоволството си, че той няма да се завърне в "Капките" и някои заявиха, че въобще няма да гледат предстоящия сезон, щом няма да е с него.





Други пък изтъкнаха, че отминалият втори сезон на "Маскираният певец" също е пострадал от липсата на Рачков, независимо, че на пръв поглед Геро се представи достойно редом със Зуека. "Без Рачков "Капките" няма да са това прекрасно шоу, което е, когато той е там! Обзалагам се, че ще загуби досегашната си многобройна аудитория, ако Рачков и Зуека не са водещите. Както стана с "Маскираният певец" впрочем", предупреждават Халваджиян феновете.


Четете още:

🔴 Неделя и понеделник - най-студени, но идва голямо затопляне

🔴 Симеонов към българите в чужбина: Който иска да гласува, да хваща самолета и да идва в България

🔴 Обичан български актьор едва преборил коронавируса





Източник: Стандарт





Коментари

горе