Защо Деси Банова не е премахната от "Лицата на Nova"?

Деси Банова окончателно е напуснала Нова телевизия, издадоха познати на блондинката. Както вестникът прогнозира преди месеци, бившата синоптичка поне за момента се е отказала от своята телевизионна кариера и е предпочела да развива собствен бизнес с активното съдействие на мъжа си Росен Плевнелиев.

Чаровната блондинка слезе от телевизионния екран, когато роди сина си от Росен Плевнелиев. Това стана още в първия ден на октомври 2018 г. Платеният отпуск по майчинство на бившата синоптичка изтече още на 1 октомври миналата година, а в края на ноември изтекоха и двата месеца платен отпуск, които й се полагаха за тези две години майчинство. Но тя все още не е се е появила обратно на екрана. В същото време още преди три години е регистрирала фирма за консултантска дейност. Според слуховете, Деси е напуснала окончателно телевизията, само че по неизвестни за широката общественост причини все още не го е обявила.

По-интересното обаче е, че от Нова телевизия не са го обявили. Нещо повече – името на г-жа Плевнелиева все още фигурира в официалния списък с лицата на медията и то в качеството й на водеща на прогнозата за времето. Любопитно е, че в този списък не е включена новата синоптичка на канала Лора Георгиева, въпреки че тя вече цял месец води емисиите. Източници от Нова издадоха, че Лора е назначена на овакантеното място на напусналата Деси. Неслучайно тя се появи в ефир в началото на декември – точно когато изтече и последният ден от платения отпуск на госпожа Плевнелиева.

Защо Деси все още присъства в панела с "Лицата на Nova"? Има три възможни отговора на този въпрос. Първият е, че телевизията предпочита да не дава гласност на факта, че Банова вече не работи там, за да не се налага да се впуска в досадни обяснения по темата. Вторият – самата бивша синоптичка е помолила да не се огласява напускането й, защото това би предизвикало шум около името й. В последно време блондинката избягва фокуса на общественото внимание, предпочитайки да живее в анонимност, доколкото това е възможно в нейния случай. Третото обяснение е, че някой от служителите на телевизията просто не си е свършил работата и е пропуснал да свали Банова от списъка с лицата на Нова, както и да постави Лора на нейно място. Това обаче е най-слабо вероятният отговор на въпроса.

Самата Деси, която никога не е бягала от популярността, усети нейния негативен ефект, когато през 2017 г. съобщи, че има връзка с президента Росен Плевнелиев. Това е превърна в любима тема на клюкарите, които не пропускаха случай публично да я нападат по всякакви поводи. Това отблъсна блондинката от идеята да бъде известна и я накара да потърси работа, която може да върши далеч от прожекторите пише "Уикенд". Тя се зае с консултантски бизнес, като се говори, че в него разчита за помощ на своя съпруг. В същото време роди сина си Йоан. Поне за момента тя не обмисля да се върне под светлините на прожекторите. Но не е изключено да го направи в бъдеще.Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Ново изискване за пътуващите от България към Англия

Коментари

Видео на деня

горе