Ясновидецът Божидар Караджов: Слави ще се бори за втора политическа сила



Ако се кандидатира, Румен Радев ще спечели втори мандат, казва гадателят

Визитка:

Божидар Караджов е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в света. В началото на 2015 г. предсказа трагедията с авиокатастрофата над Френските Алпи. Провидя страшния пожар във влака по линията София - Кардам. В началото на 2014 г. разкри за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна и отцепването на Крим. В началото на 2010 г. предсказа избухването на вулкана под исландския ледник Ейяфятлайокутл. Предсказа за сдаването на поста от Тереза Мей, както и забавянето на Брекзит. Познавал е с точност резултатите от изборите.

Божидар Караджов е завършил магистратура по психология. Издал е и няколко книги.

Виктория СТОЯНОВА

"Партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" ще е изненадата на тазгодишните избори, тъй като ще получи най-много гласове от българите, гласували в чужбина. Бори се за второто място."





Това прогнозира за "България Днес" ясновидецът Божидар Караджов, като разкри категорично и кои партии ще влязат в новия парламент. Това са ГЕРБ, "Има такъв народ", БСП, ДПС и Христо Иванов и коалиция. И допълва: "Отсега казвам, че Каракачанов ще се върне в политиката на "бял кон". Следващият парламент обаче няма да изкара пълен мандат. Очакват ни много интересни и изпълнени с любопитни новини времена. Кармично най-правилно е изборите да се проведат на 16 май".

Караджов е единственият българин, който през 2018 г. попадна в елитна класация на пророците в света, като влиза в Топ 10.

"Благодаря на световна медия, че ме включи в елитната класация на пророците по света заедно с колеги от САЩ, Мексико, Русия и др. За разлика от електронните медии у нас, международна телевизия отбеляза, че в България винаги е имало мистици. Може би поради цензура електронните медии не ме търсят често", коментира българинът включването си в класацията.

Пророкът споделя, че ако се кандидатира за втори мандат, Румен Радев ще спечели отново тазгодишните президентски избори.





През последните седмици много държави като Хърватия, Турция и Албания бяха разлюлени от сериозни земетресения, но Караджов е категоричен, че страната ни не е застрашена от силни трусове.

"Ще тресе в Гърция и Румъния. Годината у нас ще е дъждовна. Ще има и много сняг. Следващият катаклизъм ще е свързан с астероид, който ще премине около Земята и ще доведе до смущения в електронната мрежа по целия свят. Това ще стане до 2029 г.", добавя предсказателят.

Родният пророк коментира и световната пандемия от коронавирус, която вече година е блокирала целия свят.

"От април страната ни започва постепенно да се завръща към нормалния начин на живот. Това не означава, че няма да има новозаразени. За това недоумявам защо изборите трябва да са в края на март, а не през април. Но вероятно много хора искат да почиват повече време през април. Безработицата в първите месеци на тази година ще е голяма, през лятото ще започне да спада. Добрата новина е, че добивът на пшеница, слънчоглед и царевица ще е голям.

Коронавирус винаги е имало и ще има, както и ваксини срещу него. Да, сегашният щам е по-различен. Аз първи казах още през март миналата година, че ваксина бързо ще бъде направена. Беше нужно време да се проведат тестове с нея", споделя Божидар Караджов и уточнява, че летният сезон ще бъде добър.





Пророкът:

Подкрепям думите на Ванга, че българите ще се завръщат у дома 

- Г-н Караджов, ваксинацията правилната посока ли е за елиминирането на вируса?

- Моят професионален съвет е много внимателно да се прецизира дали да се прави ваксинация при хора, които са прекарали болестта. Наблягам на това специално. Всеки организъм, както винаги съм твърдял, е различен.

- В момента има сериозни катаклизми и сблъсъци в САЩ. В световен мащаб каква ще е 2021 г.?

- Ще има проблем с реализирането на пълния мандат на Байдън, но не по политически причини. След това "конците ще се дърпат" от жена. Путин скоро ще се оттегли в сянка.

- Какви са вижданията ви за България в близкото бъдеще?

- Съветвам политиците да обърнат голямо внимание на човешкия фактор. Той е най-важен. Подкрепям думите на леля Ванга, че много българи ще започнат да се връщат в родината си.


Четете още:

🔴 Заради фалит - ГО падна значително

🔴 Захари Бахаров отказал на Божков. Беглецът с 19 обвинения го калесвал за лице на олигархичната му партия

🔴 Защо Деси Банова не е премахната от "Лицата на Nova"?





Източник: bgdnes





Коментари

горе