Сашо Кадиев взриви мрежата с тези / СНИМКИ



Независимо какво се случва в личния живот на Сашко Кадиев и дали изневерява на половинката си Таня, най-важното нещо за талантливия актьор е любовта към дъщеря му.

Малката Катерина вече е 5-годишна и е кръстена на майка му актрисата Катерина Евро. Актьорът често пуска фотоси на порасналото си момиченце и радва феновете си с тях.

 





Щастливият баща преди няколко дена се похвали в социалната мрежа с нови снимки на порасналата си принцеса. Актьорът пусна фотоси пот първото представление, в което е участвал за тази година.

Става дума за постановката „“Горката Франция“представена на пловдивска сцена. В представлението участва и известната му майка. А на края на спектакъла на сцената до тях се качи и малката Катя, която за първи път се изправи пред толкова хора. 





Според думите на баща й на 5-годишната сладурана много й харесали аплодисментите на развълнуваната публика. А феновете на актьора са категорични, че тя е станала голяма красавица и я обсипаха с куп комплименти.





Почитателите на сина на Катето Евро пишат: „Три поколения,една сцена! Безценно!❤️❤️❤️”, „Някой е решил да следва стъпките на баща си. Смело напред и нагоре малка Кати”, „ Много сте сладки! И продължавайте да ни радвате с таланта си!!!! Обичам ви всички много!!!!!!!!!!! И имаш прекрасна малка красива дъщеричка! Изглежда като стане голяма ще бъде Катето Евро 2!!!!”, са само част от коментарите на последователите, пише kliuki.net.


Четете още:

🔴 Царица Костадинка станала бос на клана

🔴 Отварят заведенията на 50% и при предварителни резервации

🔴 Светло бъдеще за наследниците на Тодор Живков в Америка / СНИМКИ





Източник: Марица





Коментари

горе