Заплахи, обиди, клетви и стрес върху млада жена и семейството й / СНИМКИ И ВИДЕО





Заплахи, клевети, обиди, злонамерени публикации, травмирани деца и преследване, постоянен стрес – на всичко това е подложена Росица Каварджиева, която се бе кандидатирала за кмет на село Забърдо на последните местни избори. Малко след изборите младата дама започва конфликта си с мъж на име Радослав Хаджиев.

Той не спира да изпраща гневни съобщения до нея и децата й, да публикува постове във Фейсбук, в които отправя грозни обвинения и обиди към Росица.






Радослав се свърза с Plovdiv24.bg, за да сигнализира как Каварджиева го заплашила с поръчково убийство и заедно с майка си го замеряли с буци лед. Той дори подал жалба в полицията, защото мъж от Швейцария му се обадил и заявил, че Радослав ще умре. Каква е истината всъщност?

От медията ни се свързахме в събота с кандидат-кмета, за да потърсим нейната гледна точка по случая.

"Това момче още от момента, в който се кандидатирах за кмет на село Забърдо и непосредствено след изборите, не престана да пише по мой адрес разни небивалици. Нямам и бегла представа защо го прави, вероятно или е подготвен от някого или има нещо лично към мен, за което аз не знам. Нямам никакви взаимоотношения с този човек и ако отворите профила му във Фейсбук, нещата са написани публично – как оплюва моето семейство, децата ми", разказа Роси пред наш репортер в Пловдив. Тя ни предостави и снимков материал за писаниците на мъжа от Забърдо.






Росица е решила да сигнализира в полицията и прокуратурата за поведението на Радослав, за да й подадат ръка и да потърси помощ, защото е уплашена и не може да издържи на атаките.

По думите й, двамата се познават отдавна, защото тя е живяла и израснала в Забърдо и са от едно село, но конфликт преди не са имали никога.

"Винаги съм му помагала и защитавала, не знам зашо и откъде той реагира така след изборите", сподели още тя.

Младата жена не е наясно дали някой не е провокирал Хаджиев да я заплашва, заради политически мотиви.






Радослав коментира пред наш репортер, че Каварджиева го нападала, тъй като той бил в близки отношения със сегашния кмет на селото. В думите му обаче има противоречие, защото именно той е започнал атаките към нея.

"В един ковчег да ви погребат цялата фамилия!" е написал Хаджиев в лично съобщение до Росица.

Тя не е отправяла заплахи за живота му и публично е публикувала негова снимка с информация за действията му.

"Ведбъж подадох срещу него жалба в РПУ Чепеларе, направиха му забележка, предупредиха го, той подписа протокол, че няма да го прави повече, но всичко продължава", разказа Каварджиева.






Миналия четвъртък Радослав от 7:30 часа сутринта, застанал пред къщата на семейството и снимал младата жена и децата й. След тази случка голямата й дъщеря посещава психолог, защото изпаднала в шок.

Росица ще предостави всички необходими доказателства на органите на реда, за да бъдат взети мерки и семейството да възвърне спокойствието си.

Цялото интервю с дамата може да гледате в прикаченото видео.






Четете още:

🔴 Гърция ограничи до два часа посещение в магазин

🔴 Необикновена икона на Пресвета Богородица и молитва вършат чудеса

🔴 Стефания Колева се подмлади, направо е неузнаваема с новата си визия





Източник: plovdiv24





Коментари

горе