Зуека и Геро прибират по 10 бона от "Капките"  





Тазгодишните водещи на „Като две капки вода“ – Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро, не са успели да си спазарят хонорар като на техния колега Димитър Рачков. Геро и Зуека ще прибират само по 800 лева на епизод на шоуто, което тръгва в ефира на Нова телевизия от 22 февруари. До края на сезона те ще заработят по 10 400 лева. По-крупни обаче са хонорарите на участниците.





Тазгодишният сезон на „Капките“ ще събере заедно някои от най-ярките, които вече са били част от предаването. На сцената ще се завърнат Азис, Софи Маринова, Фики Стораро, Михаела Маринова, Рафи Бохосян, Милица Гладнишка, Къци Вапцаров и Поли Генова. Всеки от тях вече е подписал железен договор с продуцента Маги Халваджиян, а големият победител освен хонорара ще получи и лек автомобил.





Най-скъпо на Халваджиян ще му излезе участието на Азис, който кпървоначално поискал огромен хонорар, но след дълги преговори сумата паднала до 2500 лв. за всяко превъплъщение, или общо 32 500 лв. за 13 предавания. За сравнение при предишния си гастрол на сцената на „Капките“ преди години Азис е прибирал по 6 бона за всяко издание. Фики, синът на Тони Стораро, се е договорил за 1500 лв. на лайф, макар че в предишния сезон прибираше двойно повече.





Пеещата актриса Милица Гладнишка ще се вихри на сцената срещу хонорар от 1000 лв. Същата сума ще прибере и победителката в петия сезон Михаела Маринова. Къци Вапцаров, който преди 6 години остана втори след победителката Невена Бозукова-Неве, също ще прибере хилядарка за всяко свое изпълнение. Поли Генова ще пее за 700 лв. на предаване, а нейният колега Рафи – за скромните 500 лв.


Четете още:

🔴 Пожарникари спасиха 12 деца от горяща къща в Пловдив

🔴 "Татко, татко" - последните думи на убитото от ток момче / ВИДЕО

🔴 Увеличават се държавите и авиокомпаниите, които ще изискват задължителна ковид-ваксинация!





Източник: Ретро





Коментари

горе