Светльо Витков: Нечистоплътно е да се веселиш в шоуто на някого, който те плюе





Лидерът на "Глас народен" Светльо Витков разказа за разрива в политическите му отношения с Венци Мицов. Бившата дясна ръка на певеца, гостувал в бившето "Шоуто на Слави", докато шоуменът "клеветил" хиподилеца.





"Слави Трифонов започна клеветническа кампания срещу мен и срещу партия "Глас народен" по отношение на мерцедеса, който имам. Аз съм си го купил от през 2007 г. Трифонов обаче обясняваше как колата била купена с парите от партийните субсидии. Това са пълни клевети и това той много добре го знае. В този момент Венци Мицов си позволи да отиде два пъти в неговото предаване като ко-водещ", заяви Витков пред БТВ.





"Малко е нечистоплътно да се веселиш и да се забавляваш в шоуто на някого, който същевременно те плюе. Човек трябва да има малко морал. Венци Мицов не е изключван от партията. Той сам може да си решава - ако иска да остава, ако не - да напуска. С него се познаваме повече от 25 г., но трябва да има партийна дисциплина. Аз обаче ще изтегля регистрацията на всички съветници от 2019 г., които не искат да вземат участие в кампанията на тези избори.





Друго не мога да направя. Поне да не сквернят партията и да подкрепят решения на БСП и ДПС", каза още Светльо Витков. Той допълни, че партията му няма да се явява на парламентарните избори в коалиция с други формации, защото през 2017 г. вече си бил изпатил.


Четете още:

🔴 Мангъров изведнъж се превръща от медицински в политически проблем

🔴 Емилия разкри истината за любовта си с Жорж Башур / СНИМКА

🔴 Аутопсия! Проверяват куче ли изяде лицето на стопанина си





Източник: plovdiv24





Коментари

горе