Над главата на Елена Йончева надвиснаха буреносни облаци





Отново със синини под очите се появи на работа в Европарламента Елена Йончева. Евродепутатката от БСП шокира колегите си със странния си външен вид. Не е ясно каква е причината за синкавите отоци под очите на бившата журналистка, но за втори път в рамките на година се случва тя да се покаже публично с такива.

Преди няколко месеца Йончева отново се изказа от трибуната в Европарламента със синина под едното око, като тогава освен нея имаше и прясно зараснала рана. Впечатление прави, че 56-годишната Елена доста е занемарила външността си напоследък. Лицето ѝ е осеяно с десетки бръчки и петна, а доскоро бяхме свикнали да я виждаме далеч по-опъната.






Над главата на Йончева са надвиснали буреносни облаци и в личен, и в професионален план. Преди седмици стана ясно, че бившият министър на икономиката Делян Добрев я е осъдил за клевета. Евродепутатката ще трябва да заплати на областния координатор на ГЕРБ-Хасково 7 хиляди лева по решение на Районния съд в София. Според мотивите на съда на бившия министър на икономиката, енергетиката и туризма са били нанесени неимуществени вреди, изразяващи се в уронване на доброто му име в обществото и целенасоченото му злепоставяне вследствие на поредица от изказвания в медиите и в Народното събрание покрай т. нар. "Кумгейт“, в които Елена твърдеше, че той назначавал свои роднини в Община Хасково. Освен това Йончева трепери и за имунитета си в Европарламента, тъй като е обвинена в пране на пари.






В личен план нещата за нея не стоят по-розово. Тихомълком Елена се раздели с дългогодишния си и значително по-млад от нея партньор – арх. Пламен Тодоров, който от години насам живее със своята 27-годишна колежка Виктория.






Изоставената заради по-млада жена Йончева пък не му разрешавала да вижда техния общ син Тео достатъчно редовно. Този март момченцето ще навърши 5 годинки. То живее заедно с майка си в Брюксел, където тя ползва просторен апартамент под наем. Преди това детето на бившата журналистка посещаваше една от най-скъпите частни детски градини в София, където се обучаваше на френски език. Ако Елена изкара мандата си на евродепутат до края, синът ѝ ще трябва да бъде първолак в Белгия.


Четете още:

🔴 Светльо Витков: Нечистоплътно е да се веселиш в шоуто на някого, който те плюе

🔴 Мангъров изведнъж се превръща от медицински в политически проблем

🔴 Емилия разкри истината за любовта си с Жорж Башур / СНИМКА





Източник: plovdiv24





Коментари

горе