Мокра обувка убила момчето. Повторете. Запомнихте ли? Чудесно...



Мокра обувка убила 16-годишното момче на бул. ”Акад. Иван Гешов”. През зимата. Не ток. Не оголен кабел. Мократа обувка. Не безхаберие. Не липса на контрол. А една мокра обувка. Кажете го на родителите. Повторете го бавно. Мокра обувка погуби един детски живот. Запомнихте ли го? Чудесно.





Сега спете спокойно. Защото няма значение чия е шахтата. Няма значение чий е оголеният кабел, кой е частният обект, захранил се с него. Намира ли се той или не в двора на болницата в близост. Няма значение. Прекратете разследването. Виновна е една мокра обувка на едно младо момче, дръзнало да пресече столичен булевард в една европейска държава. 






Една мокра обувка.


“Обувката на 16-годишния ученик, който почина от токов удар при пресичане на софийски булевард, е била мокра. Затова токът, идващ от оголен кабел, е протекъл по нея и го е ударил, обясниха за "24 часа" запознати с разследването”. 


Това са първите две изречения на една новина във водеща онлайн медия. За съжаление. Колегите се добрали до “вътрешна информация”. Техен анонимен източник, запознат с разследването, видиш ли. Сензационност някаква усещам дори. Мокра обувка причинила смъртта на момчето. Сиреч, ако обувката не беше мокра, токът нямаше да протече по нея и проблем нямаше да има. Днес щяхме да си говорим за друго. Но си говорим за едно убито от ток момче. 






“Най-вероятно детето е стъпило в сняг преди да пресече и цялата му обувка се намокрила. Ако само подметката му бе влажна, до тежкия инцидент вероятно нямаше да се стигне, обясниха източниците ни. Вероятно преди детето и други хора са стъпвали на шахтата, но са били със сухи обувки”, продължават от “24 часа”. Сензационни разкрития на човек, запознат с разследването. 






Запомнихте ли го добре? Мокарта обувка е причина за смъртта на 16-годишното момче. Кажете го на родителите - мокра обувка уби сина Ви. Ако не беше стъпил в сняг, ако не беше стъпил върху шахтата… Ако… 


Срам нямате ли?

 

Джесика Вълчева


Четете още:

🔴 Фънки, man, ще върнеш ли почетната пенсия?

🔴 Гърция с план за безопасно пътуване (ВИЖТЕ ОТ КОГА И КАК)

🔴 Мангъров: Трета вълна няма - нека се върнем към нормалния начин на живот





Източник: frognews





Коментари

горе