Мегз прати много поздрави на Карбовски и НАП от Дубай, ще има да си чакат паритеЖурналистът заведе дело за клевета срещу Миглена Каканашева – Мегз, след като тя го унижи жестоко пред цяла България

Миглена Каканашева – Мегз всеки ден праща много поздрави от Дубай на хората, които я търсят в България. Дизайнерката събира тен и се забавлява, докато призовкари я чакат пред дома й в Раковски, а НАП я издирва под дърво и камък за неплатени 760 хил. лв.

Данъчните на този етап ще има да си чакат парите, тъй като Мегз се снима в най-скъпия хотел в света „Бурж ал-Араб“, където най-евтината нощувка след проверка на Флагман.бг се оказа на цена 6 хил. лв.

Журналистът Мартин Карбовски заведе дело за клевета срещу Миглена Каканашева – Мегз, след като тя го унижи жестоко пред цяла България. В края на миналата година дизайнерката го обвини, че е подкупен и я изнудвал за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с нея. Скандалът се разрази с мощна сила и в него бяха намесени имената и на други плеймейтки и моделки.

Меглена Каканашева обяви публично, че Карбовски се е срещал с президента Румен Радев, а след това, по нейните думи, в пияно състояние, си е признавал, че е вземал пари от държавния глава, за да руши имиджа на премиера Бойко Борисов. Мегз намеси  имената и на плеймейтките Николета Лозанова, Нора Недкова и Михаела Тодорова.

Дeлото на Карбовски е от частен характер за клевета, насрочено e за 26 февруари в Сoфийския районен съд. Миглена Каканашева обаче няма как да бъде редовно призована, тъй като от половин месец се намира в Дубай по нейни думи – заради работни ангажименти.

Проверка на репортер на Флагман.бг в социалните мрежи обаче установи, че Каканашева всеки ден публикува доста пикантни фотоси от Обединените арабски емирства и изобщо не изглежда на работещ човек. Призовката й обаче пристигала на постоянния адрес в къщата в Раковски, а там отваряла майка й. Жената всеки път отговаряла, че Миглена няма как да се появи и да я приеме, тъй като е в чужбина и няма да се върне поне до месец март.

В момента Каканашева е загазила и за друго. Преди дни тя е получила солиден акт от НАП Пловдив на стойност над 760 хил. лева. Според източници на „Марица“, ревизията е започнала още  в края на 2019 година и е приключила през миналия юли с издаден ревизионен акт на една от десетките фирми на Каканашева - "МЕГЗ 1" ООД.

Според официалния документ от Приходната агенция, фирмата на дизайнерката и риалити звезда дължи допълнително установените задължения за корпоративен данък за периода 2017-2018 година, както и по ДДС за периода август 2017 година до май 2019 година в размер на космическите 632 123 лв. Към тях обаче са начислени и лихви в размер на още 128 970 лева.

Срещу Мегз се води досъдебно производство за причиняване на ПТП в период на изтърпяване на условна присъда, което я прави рецидивист.

През 2019 г. Мегз бе осъдена на 2 години лишаване от свобода условно с 4 години изпитателен срок. Районният съд в Пловдив е установил, че за времето от средата на месец септември 2018 г. до 28 септември 2018 г., в град Раковски, умишлено е склонила Румен Рончев и Антон Лесов да присвоят лек автомобил. Стойността на колата е 98 586 лева и е собственост на лизингова компания в София. Известната дизайнерка беше обвинена в застрахователна измама. Наложена ѝ беше мярка "парична гаранция" от 10 000 лева.

Малко след това дизайнерката за пореден път е в полезрението на прокуратурата. Този път е проверявана за нападение от ревност над жена в Пловдив. Каканашева се нахвърлила върху дамата в града под тепетата, като е блъскала и скубала. След скандала жената подава жалба в Криминална полиция.

Малко преди това модната принцеса е нарушила три закона за движение по пътищата и е причинила ПТП с пострадала жена. В момента на удара, Каканашева е била без книжка. Преди време тя е била лишена от правоуправление заради административни нарушения. Тя не спряла на знак „Стоп” и отнела предимството на  лек автомобил „Хонда“ в град Раковски. По данни на МВР, 71-годишна жена е пострадала и настанена в болница за лечение.

И на фона на всичко изброено Флагман.бг пита – не става ли въпрос за укриване от правосъдие. На Миглена Каканашева – фурията Мегз, не й пука, че унижи жестоко Мартин Карбовски, освен това дължи на НАП няколко куфара с пари.Източник: flagman

Следваща статия:
Банка иска от семейство 10 000 лв. лихва за просрочие на заем с 1 лев

Коментари

Видео на деня

горе